OW Urheiluvaatteet naiset syys&talvi

OW Urheiluvaatteet naiset syys&talvi

Täältä löydät laajan valikoiman naisten ONE WAY Sport softshell takkeja ja housuja, sekä muita urheiluvaatteita kaikkeen liikuntaan ja ulkoiluun syys- ja talvikaudelle.  Miesten ja unisex takit, housut ja liivit löytyvät omasta kategoriastaan.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

OW Premio Superb XC 1 W softshell takki One Way

249,00 €

OW Cata Pro W softshell takki sininen One Way

189,00 €

OW Cata Pro W softshell takki printti One Way

189,00 €

OW Draco W softshell takki valkoinen One Way

129,00 €

OW Draco W softshell takki sin. One Way

129,00 €

OW Swoon 2 softshell takki musta One Way

99,90 €

OW Sabotage W softshell takki One Way

159,00 €

OW Ranya softshell housut musta/pinkki One Way

89,90 €

OW Ranya W softshell housut musta One Way

89,90 €

OW Roza softshell housut One Way

99,90 €

OW softshell hiihtovaatteet talviliikuntaan

ONE WAY hiihtovaatteet ovat huippulaadukkaita. Paitsi että ne löytyvät tyylikkäitä, ne on nimenomaan talviliikunnan ja maastohiihdon vaatimuksia silmällä pitäen kehitetty. OW softshell takit, housut ja puvut hylkivät lumi- tai räntäsateesta tuleva kosteutta, kerrosmaisen teknisen materiaalin myötä hengittävät riittävästi ja olo pysyy mukavan hiihtäessä tai ihan muuten vaan ulkoillessa. Vaatteet sopivat loistavasti niin maastohiihtoon kuin muuhunkin talviliikuntaan ja ulkoiluun. ONE WAY alusasut ovat myös erittäin hyvä valinta. Laadukkaat teknisestä materiaalista valmistetut kerrastot sopivat loistavasti softshell hiihtoasun alle. Ne haihduttavan iholle muodostuvan hien ja pitävät olosi mukavana läpi koko harjoituslenkin.

Hiihtovaatteet netistä Fun Raise verkkokaupasta

Hiihtovaatteet ja muut urheiluvarusteet on mutkatonta ja edullista ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Vaatteita ostaessasi kannattaa hyödyntää Jokaiselta tuotekortilta ONE WAY kokotaulukkoa joka löytyy jokaisen tuotteen tuotekortilla. Sen avulla valitset heloposti juuri sinulle sopivan koon, ja näin minimoit riskin turhaa aikaa vievälle tuotteiden vaihdoille. Mikäli tarvitset apua löytääksesi juuri sinulle oikean asun, takin tai housut niin saat halutessasi nopeasti ja kätevästi asiantuntevaa apua Live asiakaspalvelustamme. Jos haluat ostaa asukokonaisuuden mutta takki- ja housukoon pitäisi olla eri, niin ota yhteyttää asiakaspalveluun niin teemme kokomuutoksen manuaalisesti tilaukseesi. Tilatessasi tuotteita kaupassamme, on hyvä tietää, että kaikki yli 50 € ostokset toimitetaan ilman erillisiä rahtikuluja. Tätä pienemmissä tilauksissa veloitamme aina kiinteän toimitusmaksun joka on 4.90. Tilaamasi tuotteet toimitetaan aina nopeasti perille. Verkkokauppamme maksuliikenne hoituu turvallisesti ja sujuvasti yhteistyökumppanimme Klarnan Klarna Checkout-järjestelmän kautta. Voit maksaa oman valintasi mukaan joko laskulla, luottokortilla tai verkkopankissa. Jos valitset laskun maksutavaksi, saat tuotteet ennen kuin maksat ja tästä ei synny sinulle mitään lisäkustannusta. Halutessasi voit myös maksaa ostoksesi kuukausierissä jaoteltuna 3,6, 12, 24 tai 36 kuukaudella, oman valintasi mukaan.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo