Rullaluistimet

Laajan rullaluistelu-osastomme valikoimasta löydät rullaluistimet tuoteryhmästä n.k. inline luistimet, eli mallit joissa pyörät ovat peräkkäin kengän alla. Malleja löytyy niin naisille, miehille, kuin lapsillekin. Pikarullaluistimet ja Quad-mallit joissa on kaksi pyörää rinnakkain edessä ja takana löydät omista tuoteryhmistään, katso valikko sivun vasemmassa laidassa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Swell SKA rullaluistimet Powerslide

259,00 €

Swell Trinity rullaluistimet Powerslide

399,00 €

Swell rullaluistimet Powerslide

279,00 €

USD aggressive Aeon 72 rullaluistimet Powerslide

249,00 €

USD aggressive Aeon 60 rullaluistimet Powerslide

130,00 €

Speed Destiny rullaluistimet 3 in 1 Powerslide

269,90 €

Freeskate Imperial Megacruiser rullaluistimet Powerslide

269,90 €

Freeskating Tau Trinity rullaluistimet Powerslide

629,90 €

Freeskating Khaan rullaluistimet musta Powerslide

179,90 €

Freeskating Kaze – TRI rullaluistimet Powerslide

349,90 €

Freeskating Kaze Supercruiser Trinity rullaluistimet Powerslide

379,90 €

Rullaluistimet netistä edullisesti

Fun Raise verkkokaupasta löydät sopivat inline rullaluistimet netistä edullisesti. Kauppamme hiihto osastolta löydät myös inline luisteluun sopivat sauvat, eli samat välineet joita käytetään myös esimerkiksi rullasuksilla hiihdettäessä. Rullaluistinta valittaessa kannattaa panostaa laatuun. Mallistomme luistimiin on saatavilla varaosina pyörät ja jarrupalat tarvittaessa. Kengän tukevuus, keveys ja hengittävyys sekä rullien laakerien laatu ovat asioita joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Powerslide luistimet ovat tunnettuja hyvästä laadustaan ja suorituskyvystään. Tutustu mallistoomme ja löydä juuri sinulle mieleisin malli. Käytössämme on tuotemerkin koko Euroopan varasto ja toimitukset kulkevat nopeasti Saksassa sijaitsevalta keskusvarastolta suoraan perille sinulle. Fun Raise on suomalainen liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Valikoimistamme löydät välineet niin perinteisiin urheilulajeihin kuin uusiinkin.

Inline luistimet antavat potkua rullaluisteluun

Inline luistimet poikkeavat quad luistimista, siinä että rullat on asetettu peräkkäin jonoon. Mallista riippuen käytetään kolmea tai neljää pyörää. Pyörärullien halkaisija vaihtelee mallista toiseen. Mitä useampi pyörä ja mitä pienempi halkaisija, sen ketterämpi malli on kyseessä. Kun halutaan panostaa vauhtiin, käytetään yleensä halkaisijaltaan isompia pyöriä. Inline malleilla luistelu on myös lähempänä perinteistä jäällä luistelua tekniikaltaan koska alustaan osuva osa pyörästä, potku- ja liukuvaiheessa on huomattavasti pienempi kuin malleissa joissa käytetään rinnakkaisia pyöriä. Luistelulenkkeihin suosittelemme käytettävän ehdottomasti inline luistimia. Rullaluistinlenkkejä voi tehdä pelkillä luistimilla tai sauvojen kanssa. Kauppamme sauvavalikoimasta löydät sopivat inline sauvat. Suosittelemamme malli on nimeltään One Way Diamond 950 jossa on asfalttiasustalle sopivat piikit. Putki on 50% diamond hiilikuidusta valmistettu ja sopivan jäykkä asfalttialustalle. Liian jäykkä mali voi aiheuttaa rasitusvammoja etenkin kyynärpäihin pitkillä lenkeillä.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo