Etusivu Vitamiinit ja luontaistuotteet Unettomuus

Unettomuus

Unettomuus

Lunamino on tanskalaisen Mezinan uusi yhdistelmätuote, joka helpottaa nukahtamista ja tarjoaa levollista unta läpi yön

• Lunamino sisältää L-tryptofaania, joka on välttämätön aminohappo ja sitä on saatava päivittäin ravinnosta. Tryptofaanista muodostuu aivoissa mielialaan positiivisesti vaikuttavaa aivojen välittäjäainetta serotoniinia, joka puolestaan muuttuu vuorokausirytmiä sääteleväksi ja unta rauhoittavaksi melatoniiniksi. Keho tarvitsee tryptofaania tuottaakseen myös niasiinia, B3-vitamiinia, jonka puutos aiheuttaa unettomuutta ja väsymystä.

• Auttaa nukahtamaan – Lunamino vaikuttaa tehokkaasti ja nopeasti. Se sisältää runsaasti perinteisesti tunnettuja rentouttavia ja unta edistäviä yrttejä: sitruunamelissaa, lehmuksenkukkaa ja kauraa.

• Lunaminon tarkoin valitut ravintoaineet, B-vitamiinit ja magnesium, edistävät hermoston normaalia toimintaa ja tunnetaan stressivitamiineina ja hivenaineina.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Lunamino 60 tabl Mezina

22,90 €

Melatoniini on hormoni nukahtamiseeen

Melatoniini on ihmisen elimistössä lähinnä aivojen käpyrauhasessa erittyvä hormoni. Käpyrauhasen melatoniiinin tuotanto käynnistyy aurngon laskiessa, ja sitä erittyy eniten yöllä. Melatoniini on siis normaali ihmisen tuottama hormoni joka auttaa meitä nukahtamaan ja nukkumaan. Nukahtamisvaikeudet voivat johtua melatoniinin puutteellisesta erityksestä. Luontaistuote Lunamino voi tehostaa tätä prosessia. Melatoniinia käytetään myös lääkkeenä unettomuuteen.  Melatoniinin nauttiminen voi kuitenkin vaikuttaa elimistön omaan hormonituotantoon pitkällä aikavälillä negatiivisesti. Mezinan luontaistuote Lunamino ei sisällä melatoniinia vaan tryptofaania jota elimistö tarvitsee melatoniinin tuottamiseen.

Lunamino ja muut luontaistuotteet netistä

Fun Raise verkkokaupasta ostat kätevästi netistä luontaistuotteita ja muita liikunta, terveys- ja hyvinvointituotteita edullisesti. Valikoimissamme on vain laadukkaita tuotteita. Kaupassa yli 50 € tilaukset toimitetaan aina rahtivapaasti. Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4.90. Live asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa apua kaupan tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kaikkea emme kuitenkaan tiedä, mutta lähes kaiken pystymme selvittämään nopeasti.  Ostoksesi voit maksaa niin laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai pankkimaksuna. Maksaessasi laskulla saat aina tuotteet kotiin ennen kuin on laskun maksun aika, eli et osta sikaa säkissä, kuten vanha sananparsi kertoo välttämään. Tervetuloa terveysostoksille 100% suomalaiseen Fun Raise verkkokauppaan!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo