Vaihdevuodet

Vaihdevuodet

Chello Forte vaihdevuosioireiden itsehoitoon

Naisten vaihdevuosioireisiin kuten kuumiin aaltoihin ja hikoiluun kehitetty Mezinan Chello Forte ja muut Chello tuotteet ovat tehokkaita vaihdevuosioireiden itsehoitoon. Tällaisia oireita voivat olla esimerkiksi hikoilu ja kuumat aallot. Niiden vaikutus perustuu kasviestrogeeniin, joka auttaa luunnollisen kehon itse tuottaman estrogeenituotannon vähentyessä. Tuotteet on valmistettu kasveista jotka oikein annostettuna antavat tehokasta apua oireisiin. Tutkimusten mukaan juuri Chello Forte on Suomen ostetuin itsehoitotuote vaihdevuosioireisiin. Chello Forte on soijapohjainen tuote. Chello Classic sopii soija allergikoille.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Chello Forte + B6 vitamin 120 kpl Mezina

41,90 €

Chello sarjan tuotteet netistä edullisesti

Chello Forte ja muut Chello tuotteet o helppoa ja kätevää ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Toimitus on nopeaa, ja ennen klo 14. saapuvat tilaukset toimitetaan postitse vielä samana päivänä ja ovat perillä postin ripeydestä riippuen 1 – 2 päivässä. Toimitus on ilmainen yli 50 € tilauksissa. Alle 50 € tilauksissa toimituskulu on 4.90. Huomioi myös verkkokauppamme hintalupaus josta löydät lisäinfoa myyntiehdoista. Chello Forten ja muiden tuotteiden hinta kaupassamme on aina edullinen ja kilpailukykyinen.

Chello Forte kokemuksia

Erityisesti Chello Forte tuotteesta mutta myös Chello-sarjan muista tuotteista löytyy valtava määrä käyttäjien kokemuksia eri keskustelualstoilla verkossa. Tuotteista löytyy myös niiden käytön kokemuksia terveyslehdistä. Käyttäjäkokemukset ovat käsityksemme mukaan valtaosaltaan positiivisia. Myönteisen asiakaspalautteen pohjalta olemme valinneet juuri Chellot vaihdevuosituotteiden valikoimamme päätuotteiksi, ja voimme hyvillä mielin suositella niitä myös uusille verkkokauppamme asiakkaille.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo