Etusivu Vitamiinit ja luontaistuotteet Vitamiinit ja mineraalit

Vitamiinit ja mineraalit

Vitamiinit ja mineraalit

Mezina - for a better life!

Tanskalaisella Mezina A/S:n on mittava yli 30 vuoden kokemus ravintolisien kehittämisestä. Super+ tuoteperhe on kehitetty ja valmistettu Tanskassa. Suomessa tuotteita markkinoi Mezina Oy. Mezinan Super+ vitamiinit ja mineraalit ovat tunnetusti erittäin hyvin imeytyviä ja vatsaystävällisiä.

Vitamiinit ja mineraalit

Harmonia Life

Harmonia Life on suomalainen luontaistuotteiden maahantuoja ja markkinoija. M.m. Magnesium Diasporal on Harmonia Lifen maahantuoma magnesium-tuotesarja.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Super+ Total monivitamiini 2x60 kpl (2 yhden hinnalla) Mezina

17,90 €

Super+ Total monivitamiini 150 kpl Mezina

34,90 €

Super+ Magnesium 90 kpl Mezina

19,90 €

L-ArginE Multi 60 tabl.

24,90 €

Mezinan Super+ vitamiinit ja mineraalit

Mezinan Super+ tuotesarjan kehityksessä on käytetty hyödyksi muun muassa Tanskan elintarvikeinstituutin vuonna 2010 valmistuneen viisivuotisen seurantatutkimuksen tuloksia. Eräs tutkimuksen tärkeimmistä johtopäätöksistä oli, että vain harvojen saavan päivittäisestä terveellisestä ruoasta kaikki tarvitsemansa mineraalit ja vitamiinit.

Vitamiinien ja hivenaineiden imeytymisessä on olennaista missä muodossa ne ovat. Ne voivat olla sidottuina oksideihin, sulfideihin tai aminohappoihin eli n.k. kelaatteihin. Aminohappoihin sidotut mineraalit ovat parhaiten imeytyviä. Ne imeytyvät kehossa jopa kaksi kertaa tehokkaammin kuin sulfidit. Oksidien imeytyminen on puolestaan selvästi heikompaa kuin sulfaattien. Luonnon marjoista ja kasviksista löytyvät antioksidantit ja flavonoidit parantavat mineraalien imeytymistä. Yllämainitut asiat on hyödynnetty Super+ tuotesarjan kehityksessä. Sarjaan kuuluvat Super+ monivitamiinivalmisteet, magnesium, kromi, rauta sekä C-vitamiini.

Lähde: Mezinan Oy:n lehdistötiedote 10.4.2014

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo