Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Usein kysyttyä

Onko Fun Raise pelkästään verkkokauppa?

Olemme paljon muutakin kuin pelkkä verkkokauppa. Verkkokaupan lisäksi myymme urheiluun, liikuntaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita yrityksille ja yhteisöille, kuten kunnille ja urheiluseuroille. Lisäksi tarjoamme hauskan ja tehokkaan varainhankintakonseptin urheiluseuroille ja kouluokille.
Konttorimme tiloissa, Kirkkonummen Jorvaksessa meillä on oma myyntipiste jossa pääkaupunkiseudun asiakkaat voivat halutessaan käydä tutustumassa tuotteisiin, ostaa tuotteensa ja noutaa tilauksensa.

Mitkä ovat toimituskulut?

Toimituskulut yli 50 € tilauksille ovat aina 0 €. Alle 50 € tilauksille toimituskulu on kiinteä 4,90.

Millaiset toimitusajat tuotteillanne on?

Pyrimme käsittelemään ja postittamaan kaikki arkipäivisin ennen klo 14. saapuneet tilaukset vielä saman päivän kuluessa. Suurin osa tuotteistamme ovat varastotuotteita. Varastotuotteet toimitetaan Itella Economylla jolloin postipaketin kulku kestää 1 - 3 arkipäivää.

Mikäli ostokset noudetaan konttorimme yhteydessä olevasta noutopisteestämme, ne voidaan noutaa jopa saman päivän aikana kunhan otat yhteyttä meihin puhelimitse ensin 020 759 7150 tai 040 741 0784.

Tilaustuotteiden osalta toimitusaika on 10 – 14 päivää. Mikäli kyseessä on tilaustuote, tämä on selvästi merkitty tuotteen yhteyteen verkkokaupassa.

Mitä teen jos maksaminen verkkokaupassa ei onnistu?

Kaupan maksuliikennettä hoitaa pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksuliikenneoperaattori. Ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puhelimitse 09 425 9971 (auki ma – pe 8.00 – 18.00) tai chatin välityksellä. Tästä pääset Klarnan asiakaspalvelu verkkosivuille.

Kunnat ja yritykset (osakeyhtiöt) jotka haluavat tilata laskulla voivat lähettää tilauksen meille sähköpostitse.

Miten palautusoikeus toimii?

Kaikissa verkkokaupan tuotteissa on 14 vrk ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus. Vaihdoissa Fun Raise vastaa palautuksen toimituskuluista. Palautuksissa ilman tuotteen vaihtoa asiakas vastaa palautuksen toimituskulusta. Palautuksissa, katso Ohjeet/Palautukset.

Käyttekö urheilutuotteissa kauppaa seurojen kanssa?

Kyllä. Olemme erikoistuneet seurakauppaan ja haluamme palvella kaiken kokoisia urheiluseuroja Suomessa. Samaa pätee kouluihin, sekä kunnallisiin vapaa-aika- ja urheilutoimiin.

Voivatko urheiluseurat tilata teiltä suurempia eriä yhteistilauksina?

Kyllä. Voimme seurakaupassa myös tarjota laajemman valikoiman tuotteita. Ota vain suoraan yhteyttä, niin käydään läpi tarpeenne ja katsotaan miten voimme vastata niihin. Samaa pätee kouluihin, sekä kunnallisiin vapaa-aika- ja urheilutoimiin.

Voiko yritys ostaa teiltä tuotteita laajemmassa mittakaavassa?

Kyllä. Tiettyjen tuoteryhmien ja -merkkien osalta kuten Speedminton® ja Gibbon® Slacklines toimimme virallisena edustajana ja maahantuojana ja voimme tarjota tuotteita vähittäiskauppaan. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja yrityksille jotka haluavat tarjota liikelahjoja asiakkaittensa tai henkilöstönsä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Kan produkter beställas till Åland? /Voiko tuotteita tilata Ahvenanmaalle?

Vi leverar största delen av butikens sortiment även till kunder på Åland. Då är finländska moms 0%. Leveranskostnaderna varierar beroende på produkt. Beställningar / förfrågningar kan göras via vår kundservice t.ex. per e-post till info(at)funraise.fi.

Toimitamme suurimman osan valikoimasta Ahvenanmaalle jolloin Suomen arvonlisäveroa ei peritä. Toimituskulut poikkeavat manner-Suomen toimituksista. Tilaukset / kyselyt voi tehdä asiakaspalvelun kautta esim. sähköpostitse info(at)funraise.fi. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät