Karhu

Karhu tuotemerkki kuva

Karhu sukset ovat olennainen osa suomalaista maastohiihtokulttuuria. Karhun suksien valmistus on palannut Suomeen samalla, kun Karhun tuotemerkki juhlii 100 vuoden taivalta. Kiteen suksitehtaalla Karhuja on valmistettu yli 40 vuoden ajan sen jälkeen, kun Karhun suksitehdas siirtyi Askolasta Kiteelle vuonna 1972. Uutta Karhun suksimallistoa täydentävät hiihtosauvat ja hiihtokengät.

Karhu sukset edullisesti netistä

Karhu sukset tilaat netistä edullisesti Fun Raise verkkokaupasta. Live asiakaspalvelustamme ammattitaitoista apua oikean suksiparin valintaan. Karhu mallistoa valmistavalla KSF Sport Oy:n henkilöstöllä on yli 600 henkilötyövuoden kokemus erilaisten suksien valmistamisesta. Tuotekehitys ja käyttäjän tarpeiden huomioiminen ovat aina olleet olleet Kiteen suksitehtaan toiminnan lähtökohta.

Karhun 2016-17 mallistossa on useita tehtaan oman tuotekehityksen uusia ratkaisuja kuten Volcan Carbon -kilpasuksien täysin uudenlaiset hiilikuiturungot, kokonaan voitelemattoman Optigrip-suksen neljännen sukupolven nanopinnoite sekä hiihtokenkien istuvat ja tehokkaasti potkuvoimaa eteenpäin siirtävät sisäkenkä- ja jäykkyysrakenteet. Karhun mallistoon palaavat myös suurta suosiota saavuttaneet karvapohjasukset, joita Kiteellä on valmistettu aiemmin jo 1980-luvulla.

Karhu Bear Skin karvapohjasukset (skin sukset)

Karhu Bear Skin karvapohjasukset valmistetaan Kiteen suksitehtaalla, jossa mohairpohjalla olevia pitopohjasuksia tehtiin jo 80-luvun alussa varsinkin Pohjois-Amerikan markkinoille. Aktiiviselle hiihtäjälle tarkoitetussa kevyessä, kennorunkoisessa Karhu Bear Skin Pro 20 suksessa pitokarva on 100 % mohairia, ja kuntoilijalle ja harrastehiihtäjälle suunnitellussa Karhu Bear Skin Pro 10 suksessa pitokarva on mohairin ja nylonin sekoitusta.

Karvapohjasuksien muoto- ja jäykkyysvaatimukset ovat erittäin tarkat, ja siksi Karhu haluaa valmistaa Bear Skin sukset Kiteen tehtaan kokemuksella ja ammattitaidolla. Erityistä huomiota on kiinnitetty hyvään pitoon ja vuorohiihdon liukuominaisuuksiin. Skinisuksien muotokontrolli ja jäykkyys varmistetaan normaalin tuotantoprosessin ohella myös Ski Selector –mittalaitteella. Kaikkiin Bear Skin suksiin on kiinnitetty Ski Selector tarra, jossa on suksen käyttäjän mukaan ilmoitettu hiihtäjän paino.

Karhun Bear Skin Pro 20 ja Bear Skin Pro 10 skin sukset ovat heti siteiden kiinnityksen jälkeen käyttövalmiit. Kilpatason pohjamateriaali on esivoideltu liukupinnoiltaan Optiwaxin kulutusta kestävällä fluoripitoisella luistonauhalla.

Karhun karvapohjasukset ovat täysin voitelemattoman, uudistuneen Optigrip-suksen ohella kotimainen uutuus kuluttajalle, joka haluaa suksiltaan sekä laadukkuutta että helppokäyttöisyyttä.


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   Karhu Volcan Carbon Skating 10 / 20 sukset (SUPERTARJOUS) Karhu

   319,00 €

   Karhu Volcan Skating MINI sukset (SUPERTARJOUS) Karhu

   239,00 €

   Karhu Volcan Carbon Classic 10 / 20 sukset (SUPERTARJOUS) Karhu

   319,00 €

   Karhu DP Carbon 10 / 20 tasatyöntösukset (SUPERTARJOUS) Karhu

   319,00 €

   Karhu Volcan Skating Jr kilpasukset (SUPERTARJOUS) Karhu

   179,00 €

   Karhu Volcan Classic Jr kilpasukset (SUPERTARJOUS) Karhu

   179,00 €

   Karhu Spectra Skating sukset Karhu

   229,00 €

   Karhu Spectra luistelusuksipaketti (TARJOUS) Karhu

   329,00 €

   Karhu Spectra Optigrip sukset (voiteluvapaat) Karhu

   229,00 €

   Karhu Spectra Optigrip suksipaketti (TARJOUS) Karhu

   319,00 €

   Karhu Spectra Optigrip Race sukset (TARJOUS) Karhu

   239,00 €

   Karhu Bear Skin Pro 20 karvapohjasukset (TARJOUS) Karhu

   207,20 €

   Karhu Centra Optigrip Lady sukset (voiteluvapaat) Karhu

   159,20 €

   Karhu Bear Skin Pro 10 karvapohjasukset Karhu

   159,20 €

   Karhu Sport Skating hiihtokengät Karhu

   111,20 €

   Karhu Touring Sr hiihtokengät Karhu

   63,92 €

   Karhu Velcro Jr hiihtokengät Karhu

   55,92 €

   Karhu suksipussi 5-10 parille Karhu

   47,92 €

   Karhu Bear Skin Pro 20 karvapohjasukset II-laatu (SUPERTARJOUS) Karhu

   159,00 €

   Karhu Bear Skin Pro karvapohja suksipaketti (TARJOUS) Karhu

   269,00 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo