Select

Select on tanskalainen urheiluvälinevalmistaja, joka on tunnettu laadukkaista palloistaan. Suomessa Select jalkapallot ovat ylivoimaisesti suosituimmat ja käytetyimmät. Kaupastamme löydät valikoiman Selectin jalkapalloja, muun muassa Veikkausliigan virallisen jalkapallon sekä replican Veikkausliga pallosta, sekä muita suosittuja palloja harjoituksiin ja peleihin.

Select jalkapalloja netistä Fun Raise verkkokaupasta

Select jalkapalloja löytyy sekä harjoituskäyttöön että ottelukäyttöön. Pallot on helppo tilata netistä, verkkokaupastamme ja ne toimitetaan nopeasti ja toimitus on ilmainen kaikille yli 50 euron tilauksille.  Malliston huippupallot ovat suosittuja kansallisissa pääsarjoissa kuten Tanskan liigassa ja Veikkausliigassa, ja niitä käytetään myös kansainvälisissä peleissä. Palloja on monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin, kuten treeneihin ja peleihin, eri alustoille, kuten hiekalle ja nurmelle, eri hintaluokissa ja eri koissa eri ikäisille. Lasten peleissä käytetään pallokokoa 3, nuorten peleissä käytetään koon 4 palloa ja aikuisten peleissä palloa koossa 5.

Selectin pallot esittelyssä malli mallilta

Select Omega pallo on Suomen käytetyin ottelupallo. Se on IMS-standardin mukainen jalkapallo, jota voi käyttää hyvin niin nurmella ja tekonurmella kuin hiekallakin. Zero Wing sisäkumi ja japanilainen PU-pinta tekevät pallolle hyvän tuntuman ja optimaalisen lentoradan.

Striker on monipuolinen ja hyvä peruspallo jokaiselle alustalle. Se soveltuu myös talvipalloksi ulkokäyttöön, koska se kestää hyvin pakkasta kovettumatta. Striker on suosittu harjoituspallo, mutta sitä käytetään myös peleissä. Sekä Striker, että Omega löytyvät verkkokaupastamme kolmessa koossa (3, 4, 5) ja ovat mattapintaisia.

Elite Veikkausliiga on Veikkausliigan virallinen pelipallo. Se on FIFA hyväksytty pallo, jota käytetään kaikissa Veikkausliigan peleissä. Se on erityisesti nurmi- ja tekonurmialustojen pallo. Mallista löytyy myös edullisempi jäljennös Elite Veikkausliiga Replica, joka soveltuu käytettäväksi kaikille alustoille. Veikkausliiga Replica löytyy koissa 4 ja 5, kun taas Veikkausliiga löytyy vain koossa 5.

Brilliant Super on myös FIFA hyväksytty laadukas ottelupallo, joka soveltuu hyvin pohjoismaisiin olosuhteisiin. Tanskan liiga käyttää sitä virallisena pelipallonaan ja se on käytössä myös kansainvälisissä otteluissa. Myös tämä sopii erityisesti nurmelle ja tekonurmelle. Se on laadukkain pallo, jota myydään koossa 4 (myydään myös koossa 5).

Tutustu myös kauppamme koko jalkapallovalikoimaan.


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Select Brilliant Super jalkapallo Select

  99,00 €

  Select Omega jalkapallo Select

  44,90 €

  Select Striker jalkapallo Select

  24,90 €

  Select Elite Veikkausliiga jalkapallo Select

  89,90 €

  Select Veikkausliiga Replica jalkapallo Select

  32,90 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo