Waterrower

WaterRower on yhdysvaltalainen vuodesta 1988 toiminut soutukuntolaitteiden valmistaja. Waterrower soutulaitteet valmistetaan myös Yhdysvalloissa.  Laitteiden materiaalina käytetään vain kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista Appalakkien metsistä peräisin olevaa puuta. Valikoimastamme löytyy useita eri malleja. Osa niistä on suunniteltu kotikäyttöön ja osa kuntosalikäyttöön. Laitteella soutaminen on miellyttävä kokemus. Laitteet ovat soudettaessa erittäin hiljaisia. Tututsu myös kauppamme koko soutulaitevalikoimaan.

Soutu kuntoilumuotona on erittäin tehokas. Se harjoittaa niin ylä- kuin alavartalon lihaksistoa ja soutu voi kuluttaa jopa 1000 kaloria tunnissa. Soudun liikeradat eivät ole repiviä, ja siksi laji ei myöskään ole loukkaantumisille altis.

WaterRower A1 Home soutulaite esittelyssä

Waterrower A1 Home soutulaite on erittäin korkeatasoinen kotikäyttöön kehitetty malli. Vesivastuksella toimiva laite on näyttävän näköinen ja antaa vedellisen fiiliksen kotisoutuun. Laitteen näyttö on informatiivinen ja siitä voit seurata Concept 2:takin tuttuja parametrejä kuten aika per 500 m tai 2 km, kalorikulutusta, soututahtia ja treenin liikuttua matkavastaavuutta. Kun laite ei ole aktiivisessa käytössä se mahtuu pystyasennossa pieneen tilaan. Tätä tuotetta löytyy useimmiten muutama kappale varastossa joten sen toimitusaika perille on yleensä vain 3 – 5 arkipäivää.

WaterRower soutulaitteet netistä suoraan maahantuojalta parhaaseen hintaan

Fun Raise on suomalainen urheiluun, liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt yritys. Suomen lisäksi toimimme myös Ruotsissa.  Tilatessasi Waterrower soutulaitteen netistä kaupastamme, kuljetus on aina ilmainen ja laitteen toimitus lähtee suoraan maahantuojalta, ja toimitetaan kotiin asti ilman toimituskuluja. Kaikki kaupassamme tehdyt yli 0 € tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulu on aina kiinteä 4,90. Laadukkaiden tuotteiden hinta on aina edullinen ja kilpailukykyinen, siksi annammekin ostoksille hintalupauksen josta voit lukea lisää verkkokaupan maksuehdoissa. Voit maksaa ostoksesi joko verkkopankkimaksuna, luottokorttimaksuna, laskulla tai myös osamaksulla. Maksupalveluoperaattorina toimii Klarna. Useiksi vuosiksi tehtävässä kuntolaiteinvestoinnissa erämaksu voi olla kätevä vaihtoehto. Sekä laskulla että erämaksulla maksaessasi saat tuotteet ennen kuin maksat. Erämaksulla voit jakaa maksun 1,3, 6, 12, tai 36 kuukauden eriin. Lisätietoa erämaksuvaihtoehdosta löydät Klarnan Suomi kotisivuilta osoitteesta www.klarna.fi.


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Waterrower Club Sport Waterrower

  1 499,00 €

  Waterrower Classic Waterrower

  1 950,00 €

  Waterrower M1 HiRise Waterrower

  1 999,00 €

  Waterrower M1 LoRise Waterrower

  1 899,00 €

  Slider Dynamic Soutulaite Waterrower

  1 490,00 €

  Waterrower A1 Soutulaite Waterrower

  999,00 €

  WaterRower S4 Natural Waterrower

  1 390,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo