Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Voimistelu Vanteet Hulavanne 1,2 kg (TARJOUS)

Hulavanne 1,2 kg (TARJOUS)

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
24,90 €
20,08 €
(alv 0%)

Laadukas 1,2 kg:n hulavanne on täydellinen harjoitusväline kotikäyttöön. Vanne koostuu kuudesta osasta ja sen voi säilyttää pienessä tilassa. Painollisella hulavanteella kehität tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja lantion liikkuvuutta. Vanteen halkaisija on 100 cm. Hula Hoopin pyöritys on tehokas liikuntamuoto kaloreiden polttoon. Hula vanteessa on aaltomainen sisäkehä.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot
• Sisältää koottavan 1,2 kg:n hulavanteen
• Halkaisija 100 cm
• Paino 1,2 kg, 6-osainen
• EVA pehmustettu

Arkisin ennen klo 14. saapuvien tilausten toimitus lähtee saman päivän kuluesa.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille, alle 50 € tilauksille 4,90.

Normaalihinta 39,90

Hieman painavampaa 1,5 kg hulavannetta löytyy myös varastosta. Helsingin yliopiston tutkimus rasvanpoltosta tehtiin nimenomaan 1,5 kg vanteella.

Hulavanne treenivälineenä

Hulavanne on saavuttanut tänä kesänä uskomattoman suosion Suomessa. Hularenkaan pyörittäminen on tehokas kuntoilumuoto ja kesäkuussa julkistetun Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan jopa 4 kertaa tehokkaampi liikuntamuoto kuin reipas kävely. Peruskunnon lisäksi vanteen pyörittely kehittää myös motoriikkaa ja syvää lihaksistoa. Tutkimuksessa käytettiin 1,5 kg:n vannetta.

Hulavanteiden kysyntä on yllättänyt urheilualan toimija, ja ne ovat loppu lähes kaikkialta. Tutustu YLE:n 10.6.2019 julkaisemaan artikkeliin hulapyörityksen vaikutuksista.

1,2 kg:n wave hularengas

1,2 kg:n on fysioterpaeuttien suosittelema vannepaino, sen lisäpaino on optimaalinen, koska se mahdollistaa tehokkaan pitkäkestoisen pyörittelyn. Aaltomainen wave pinta joka hieroo samalla myös lihaksia. Kuusiosainen vanne on erittäin helppo koota ja ottaa takaisin osiin, ja näin se ei vieä säilytyksessä juuri lainkaan tilaa. Vanteen pyörittely vahvistaa syviä vatsalihaksia. Lisäpaino tehostaa rasitusta huomattavasti, ja pyöritysvauhti painollisella vanteella on hitaampi kuin pelkällä muovivanteella.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät