Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Koululiikunta Hauskat joukkuepelit Ramp Shot peli

Ramp Shot peli

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
159,96 €
129,00 €
(alv 0%)

Ramp Shot on uusi hauska motoriikkaa, reaktiokykyä ja liikkuvuutta kehittävä joukkuepeli. Peli sopii niin sisä – kuin ulkokäyttöön. Katso video.

Paketti sisältää:
kaksi pinottavaa ”ramppia” maaliverkoilla, mitat 57  x 56 x 18 cm, paino 1,5 kg
neljä kumista pelipalloa
peliohjeet (englanti)
 
TILAUSTUOTE. Toimitusaika 2 viikkoa.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille.

 

Ramp Shot peli lyhyesti

2 vs. 2 sisä- tai ulkokäyttöön tarkoitettu heittopeli, joka pitää pelaajat aktiivisina ja osallisina.

RampShot on erittäin vuorovaikutteinen peli, joka kehittää motorisia taitoja, silmä-käsi-koordinaatiota, joukkuehenkeä ja tarjoaa hyvää hauskaa. Kolme neljästä pelaajasta on mukana jokaisessa pelissä RampShotissa, mikä lisää fyysistä aktiivisuutta ja pelaajien osallistumista. Pelaajat heittävät ja ottavat kiinni palloja pisteitä varten ja napauttavat palloja rinteiden yli saadakseen lisäheittoja. Rinteen uritettu yläosa takaa arvaamattomat pomput, jotka pitävät pelaajat liikkeellä.

Kuinka pelata? Joukkuetoverit seisovat vastakkaisilla puolilla pelialuetta ja työskentelevät yhdessä saadakseen pisteitä heittämällä ja/tai ottamalla kiinni palloja. 3 pistettä suorasta maaliin heitosta. 1 piste, jos joukkuetoveri ottaa pallon kiinni ilmasta, pomppien rinteen yläosasta. Jos heittäjän heitto on liian lyhyt ja osuu rinteen etuosaan, pallo pomppaa takaisin heittäjän suuntaan. Vastustavan joukkueen jäsen voi nyt tulla ja ottaa pallon kiinni saadakseen lisäheiton joukkueelleen. Ensimmäinen 15 pisteeseen saavuttanut joukkue voittaa!

Pelistä löytyy 3 erilaista peliversiota sopeutuakseen kaiken tasoisille pelaajille (katso ohjeopas ja verkossa olevat videot). Peli soveltuu parhaiten yli 10-vuotiaille lapsille.

Rampitampit ovat kestäviä, kannettavia, kevyitä, pinottavia ja säänkestäviä.

 

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät