Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €
Etusivu Pihapelit ja -leikit CLR Sports frisbeegolf kori

CLR Sports frisbeegolf kori

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu
85,56 €
69,00 €
(alv 0%)
CLR Sports:in säänkestävä metallinen maalikori frisbeegolfiin. Lasikuituinen lipunpidike. Ruuvikiinnitys. 8 ketjua joita yhdistää sivuttaisketjut. Mukana tulee kantokassi.
 
Ominaisuudet ja tekniset tiedot
• Galvanoidut ketjut
• Koko: 120 x 54 cm
• Paino: 3,7 kg
 
Tämän tuotteen toimitusaika perille on 1 - 3 arkipäivää.
Ei toimituskuluja yli 50 € tilauksille, alle 50 € tilauksille 4.90
 

Frisbeegolf säännöt lyhyesti

Frisbeegolfia pelataan kuin tavallista golfia. Mailat ja pallo korvataan frisbeekiekoilla ja golfreiän sijaan tulee osua frisbeegolf koriin. Älä heitä jos heittoalueella on muita ihmisiä tai eläimiä. Golfia voi pelata jopa 4-hengen joukkueissa. Tavoitteena on osua koriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Aloitspaikalta heitetään aloitusheitto kohti väylää. Seuraava heitto heitetään siitä mihin frisbeekiekko lasekutui edellisellä heitolla. Kiekko on korissa kun se makaa korissa tai roikkuu korin ketjuissa. Koria ei lasketa jos kiekko vain osuu koriin tai makaa korin alla. Yhteenlasketut heitot merkitään väylän tulokseksi. Kun koko rata on kierretty saadaan yhteenlaskettu tulos. Heittovuorossa on aina se pelaaja joka on kauimpana korista.

Pelaa frisbee golfia turvallisesti

Ennen heittoa on aina tärkeää varmistaa että heittoalueella ei ole muita pelaajia tai mahdollisia katsojia. Ole erityisen tarkka jos heittoalue on epäsuora ja näkyvyys on rajattu. Voit myös pyytää kanssa pelaajaa tarkistamaan heittoaluetta jotta kaikki sujuu turvallisesti.

Älä heitä ennen kuin edellä oleva ryhmä on poissa kanto-alueelta. Muista myös ottaa kanssapelaajat huomioon äläkä häiritse toisen heittäessä.

Harjoitusten, kisojen ja turnausten aikana käytetään tiettyjä herrasmiessääntöjä. Jos 2-pelaajan ryhmä tulee päästää ohi jos 3 tai 4-hengen ryhmä on edessä jarruttamassa. Myös koko radan kiertävät ryhmät tulee päästää ohitse, mikäli itse pelaat vain muutamia väyliä. Jos kiekkosi häviää ja jäät sitä etsimään niin takana oleva ryhmä tulee päästää ohitse. Alkulämmittelyn aikana jos useampi pelaaja harjoittelee puttausta samalla korilla on myös kohteliasta käyttää korkeintaan kahta putteria per kori.

Näin peli sujuu tehokkaasti:
1. Ole valmiina heittämään heti kun on sinun vuorosi.
2. Siirry nopeasti heittojen välillä.
3. Valmistaudu jo henkisesti seuraava heittoa varten siirtymisen aikana.
4. Siirry nopeasti seuraavalle heittopaikalle greenin jälkeen.
5. Puttaa lyhyet putit koriin.
6. Kirjaa score vasta seuraavalla tee:llä (heittopaikalla).
7. Ensimmäinen joka on valmiina voi aloittaa heittämisen. Voit myös liikkua sivusuunnassa eteenpäin mutta koko ajan pitäen varotoimenpiteet hyvinä.
8. Jos jäätte etsimään kiekkoa antakaa ohituslupa takana tulevalle ryhmälle.
9. Seuraa aina myös kanssapelaajan heittoa. Jos kiekko menee tiheään pusikkoon on helpompi löytää jos suurinpiirtein on nähnyt lentoradan.
10. Merkitse aina laskeutumispiste jotta ei tule epäselvyyksiä mistä tulee jatkaa.
11. Pidä aina varakiekko valmiina jos kiekko katoaa tai menee out of bounds (ulos kentältä). Mikäli epäilet että heitto meni ulos niin voit heittää varaheiton.
 
Katsojat
Katsojan tulee aina olla huomiovainen ja pitää riittävää etäisyyttä pelajiin. Älä siis turhaan metelöi, ohjeista tai häiritse pelaajia.  Jos sinulla kuitenkin on tarve ottaa pelaajaan yhteyttä niin tee se rauhallisesti ja muita häiritsemättä. Älä nosta pelaajien kiekkoja maasta tai outista. Älä myöskään liiku lähellä greenejä.

0 Arvostelut

Ei arvosteluita Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät