BM Cosmeceuticals

BM tuotteiden kuva

Täältä löydät kaikki BM Cosmeceutics tuotemerkin tuotteet edullisesti.

BM kosmetiikka - OptiRetin A-vitamiinivoide esittelyssä

BM-sarjan OptiRetin on A-vitamiinivoide joka sisältää asetaattia ja palmitaattia, jotka molemmat ovat A-vitamiinin esiasteita. Molempien aineiden yhdistelmä tässä voiteessa, tekee siitä ainutlaatuisen. Voidepohjana tässä laadukkaassa kosmetiikkatuotteessa käytetään squalanea, jota valmistetaan olliviöljystä. Voide aktivoi ihon kollageenisynteesiä ja auttaa vahvistamaan ihossa olevaa kollageeniverkkoa. Vahva ja joustava kollageeniverkko auttaa ennaltaehkäisemään ryppyjä ja säilyttää ihon kimmoisana. Auringon säteily on merkittävä syy kasvojen ihon vanhentumiseen. Kasvojen ihon vanhentumisen vaikutus johtuu jopa 80% auringon säteilyn vuosien mittaan aiheuttamista ihovaurioista. BM OptiRetin voide soveltuu kaikille eri ihotyypeille. Sen tuoksu on mieto. BM Optiretinin imeytyminen on nopea. Voidetta suositellaan alkuun käyttämään alussa, noin kahden viikon ajan, vain joka toinen päivä, jotta ihosi ehtii sopeutamaan voiteessa oleviin A-vitamiiniyhdisteisiin.  Alkuvaiheen jälkeen voidetta voi käyttää päivittäin. Optiretiniä voidaan myös käyttää yövoiteena BM Night Cream yövoiteen rinnalla, käyttäen esimerkiksi vuoroiltaisin näitä tai pidemmissä jaksoissa.

BM Optiretin ja muut kosmetiikkatuotteet netistä

BM Optirertinin ja muut Medic Denmark A/S:n valmistamat kosmetiikkatuotteet ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta.  Kaupassamme hinta on ainja edullinen ja toimitukset ovat nopeita. Arkisin ennen klo 14. tehdyt kosmetiikka tilaukset lähtevät matkaan postitse vielä saman päivän kuluessa. Ruuhka-Suomeen toimitukset kestävät 1 – 2 arkipäivää, ja muualle Suomeen 2 – 3 arkipäivää. Ostoksesi maksat niin kuin itse haluat. Voit valita laskutuksen, luottokorttimaksun, pankkimaksun tai halutessasi myös erämaksun 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Masku hoituu turvallisesti ja luotettavasti kumppanimme Klarnan Klarna Checkout maksujärjestelmässä.  Laskulla maksaessasi saat aina tuotteet ensin kotiin ja maksat vasta sitten. Korotonta maksuaikaa laskutusasiakkailla on 14 päivää. Kaupassamme toimii myös Live asiakaspalvelu chatin välityksellä. Täältä saat pikaisesti apua nettikauppaamme ja sen tuotteisiin ja valikoimaan liittyvissä kysymyksissä, ja tätä palvelua kannattaa hyödyntää. Fun Raise verkkokauppa on auki niin arkena kuin pyhänäkin ja Live asiakaspalvelukin on auki yleensä myös iltaisin.

50-vuotias Päivi
"Olen viisikymppinen, kahden lapsen äiti Helsingistä. Aktiivisena ja energisenä ihmisenä vaadin, että myös ihonhoito on tehokasta. Löysin BM-voiteet 15 vuotta sitten, eikä sen jälkeen ole tarvinnut miettiä ihonhoitoa sen kummemmin. Käytän BM-voiteita päivittäin. BM on huippu tuotesarja suomalaiselle iholle!"
Katso Päivin kommentit videolla.
 


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   BM Day Cream Dry Skin 50 ml BM Cosmeceuticals

   37,90 €

   BM Day Cream Normal/Combination Skin 50 ml BM Cosmeceuticals

   37,90 €

   BM Regenerative Gel 28 50 ml (Anti-Age) BM Cosmeceuticals

   39,90 €

   BM Night Cream 50 ml BM Cosmeceuticals

   37,90 €

   BM Optiretin 50 ml BM Cosmeceuticals

   45,90 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo