BM Cosmeceuticals

BM Cosmeceuticals voidesarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. BM voide ehkäisee ryppyjä ja tuo uutta energiaa iholle.BM-sarjan ihovoiteilla saadaan näkyviä tuloksia ryppyjen ja jopa arpien hoidossa. Tuotteet vahvistavat ohutta ja herkkää ihoa, ja ne sopivat hyvin myös ärtyneen ihon hoitoon. Sarjasta löytyvät ihonhoitotuotteet myös rasvaiselle, suurihuokoiselle sekä epäpuhtaalle iholle. Lisäksi BM voiteilla on todettu olevan myönteinen vaikutus pigmenttiongelmiin, couperosaan ja atooppiseen ihoon.

BM:n ja sukralfaatin teho on lääketietellisesti todistettu. Sen tehosta kertoo sekin, että monet lääkärit suosittelevat sitä arpien hoitoon. BM suojaa ja jopa korjaa ihoa. Iho tulee kimmoisammaksi ja kauniimmaksi.

BM voide – sen vaikutus perustuu sukralfaattiin

BM voide on tehokas mutta mihin sen teho perustuu? BM CosmeCeuticals on ainutlaatuinen ihon uudistumista edistävä hoitomenetelmä, joka perustuu tunnetun lääkemolekyylin SOS (sukroosi-okta-sulfaatti) uuteen käyttösovellukseen. BM ihovoidesarjan sisältämää sukralfaattia on käytetty1970-luvulta lähtien menestyksellisesti vatsahaavan hoidossa, myöhemmin lääkealan tiedemiehet kiinnostuivat tutkimaan aineen vaikutuksia myös iholla ulkoisesti käytettynä. Tutkimuksissa aine (SOS) kiihdytti ihon pintakerroksen uusiutumista ns. kasvutekijää stimuloimalla (ryppyjen hoito). Kokeissa on osoitettu SOS:n myös stimuloivan pintaverisuonten kasvua, joka on oleellista ihokudoksen ravinnonsaannille.

Tämä pieni, ihmeitä tekevä molekyyli tunkeutuu ihon pintakerroksen läpi ihon syvempiin kerroksiin ja stimuloi ihon soluja. Se vaikuttaa sisältä ulospäin, eikä ulkoa sisäänpäin, kuten ihonhoitotuotteet yleensä. Sukralfaattia ja sen vaikutuksia on laajalti tutkittu ja dokumentoitu.*

BM:n ja sukralfaatin teho on lääketieteellisesti todistettu*. Sen tehosta kertoo sekin, että monet lääkärit suosittelevat sitä arpienhoitoon. BM voiteet suojaavat ja korjaavat ihoa. Iho tulee kimmoisammaksi ja kauniimmaksi.

BM Cosmeceuticals voiteet edullisesti netistä

BM Cosmeceuticals kosmetiikkatuotteet ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta.  Kaupassamme hinta on ainja edullinen ja toimitukset ovat nopeita. Arkisin ennen klo 14. tehdyt kosmetiikka tilaukset lähtevät matkaan postitse vielä saman päivän kuluessa. Ruuhka-Suomeen toimitukset kestävät 1 – 2 arkipäivää, ja muualle Suomeen 2 – 3 arkipäivää. Ostoksesi maksat niin kuin itse haluat. Voit valita laskutuksen, luottokorttimaksun, pankkimaksun tai halutessasi myös erämaksun 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Masku hoituu turvallisesti ja luotettavasti kumppanimme Klarnan Klarna Checkout maksujärjestelmässä.  Laskulla maksaessasi saat aina tuotteet ensin kotiin ja maksat vasta sitten. Korotonta maksuaikaa laskutusasiakkailla on 14 päivää. Kaupassamme toimii myös Live asiakaspalvelu chatin välityksellä. Täältä saat pikaisesti apua nettikauppaamme ja sen tuotteisiin ja valikoimaan liittyvissä kysymyksissä, ja tätä palvelua kannattaa hyödyntää. Fun Raise verkkokauppa on auki niin arkena kuin pyhänäkin ja Live asiakaspalvelukin on auki yleensä myös iltaisin.

50-vuotias Päivi
"Olen viisikymppinen, kahden lapsen äiti Helsingistä. Aktiivisena ja energisenä ihmisenä vaadin, että myös ihonhoito on tehokasta. Löysin BM-voiteet 15 vuotta sitten, eikä sen jälkeen ole tarvinnut miettiä ihonhoitoa sen kummemmin. Käytän BM-voiteita päivittäin. BM on huippu tuotesarja suomalaiselle iholle!"

Katso Päivin kommentit videolla.


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   BM Cleanser with Sucrose 100 ml BM Cosmeceuticals

   17,90 €

   BM Day Cream Dry Skin 50 ml BM Cosmeceuticals

   37,90 €

   BM Day Cream Normal/Combination Skin 50 ml BM Cosmeceuticals

   37,90 €

   BM Regenerative Gel 28 30 ml (Anti-Age) BM Cosmeceuticals

   37,90 €

   BM Night Cream 50 ml BM Cosmeceuticals

   37,90 €

   BM Optiretin 50 ml BM Cosmeceuticals

   45,90 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo