Järvinen

Järvinen sukset niittivät vuosikymmeniä mainetta ja kunniaa Suomessa ja maailmalla. Järvinen on Esko Järvisen vuonna perustama suksimerkki joilla puusuksien aikakaudella voitettiin satoja arvokisamitaleja. Järvisen Lapponia metsäsukset ovat myös legendaarisia erä- ja metsämiesten parissa. Järvisen sukset olivat myös Juha Miedolla käytössään ikimuistettavassa 15 km kisassa Lake Placidin olympialaisissa vuonna 1980 kun Mietaa kärsi koko Suomen kansaa vieläkin kirvelevän sadasosan tappion ruotsalaiselle kilpakumppanilleen ja ystävälleen ruotsalaiselle Thomas Wassbergille. Todellinen oli tarkkaan ottaen vielä pienempi, eli vaivaiset kuusi sekunnin tuhannesosaa. Wassberg itse ehdotti kultamitalin jakamista, muta se ei ollut mahdollista.

Järvinen sukset tekevät paluun

KSF Oy ja Kiteen suksitehdas Harri Kirvesniemen johdolla on elvyttänyt tämän brändin suksien valmistuksen.  Osaaminen on hallitusti siirretty Järvisen Hollolan tehtaalle Kiteeseen, ja samalla uusissa malleissa hyödynnetään uutta teknologia, kuten uusimpien nanopohjaisten optigrip pinnoitteiden yhdistäminen perinteisiin ja perinteikkäisiin tuotteisiin. Suomalaisen suksivalmistuksen osainen on hyvissä käsissä ja Järvisen sukset tekevät nyt paluun entistäkin parempina.  Järvisen malliston kuten muutkin sukset maastohiihtoon löydät netistä Fun Raise verkkokaupasta parhaaseen hintaan.

Järvinen Lapponia metsäsukset – taattua suomalaista laatua

Uuden päivänvalon nyt näkevät legendaariset Järvinen Lapponia metsäsukset ovat tietääksemme ainoat sukset maailmassa jotka sarjatuotannossa valmistetaan jopa 3 m pituisina. Lapponia suksen leveys on 70 mm ja pituuksia löytyy 210 cm:stä aina 300 cm asti. Suksessa on niin kutsuttu sandwich-rakenne jossa ydin on puusta. Lapponiaa on saatavilla sekä suomupohjaisena voiteluvapaana mallina, että voideltavana mallina kaupastamme. Samaten voit tilata Lapponi sukset eräsiteillä tai ilman siteitä, jos sinulla on ennestään hyvät siteet jotka haluat siirtää uusiin suksiin. Erä- ja metsähiihtoon näiden menopelien rinnalle sopivat mainiosti Lapponia metsäsauvat joko 30% hiilikuitu vahvistetulla Pro- tai normaaliversiona lasikuitusauvana.  Mikäli haluat tukea välinevalintoihin, voit kätevästi hyödyntää LIVE asiakaspalvelumme asiantuntemusta chatin välityksellä, ja tietysti myös soittaa asiakaspalveluumme.


Tuoteryhmä
  Oletusjärjestys

  Järvinen Skate luistelusukset (TARJOUS) Järvinen

  99,90 €

  Järvinen Lapponia Pro metsäsauvat Järvinen

  59,90 €

  Järvinen Classic erikoiskilpasukset Järvinen

  299,00 €

  Järvinen Optigrip Carbon 57 sukset (voiteluvapaat) Järvinen

  299,00 €

  Järvinen Optigrip Populär sukset Järvinen

  199,00 €

  Järvinen Lapponia metsäsukset Järvinen

  299,00 €

  Järvinen Lapponia WAX metsäsukset Järvinen

  299,00 €

  Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  verkkokaupan maksutavat logo
  fun raise hintalupaus logo