TRX

Täältä löydä TRX nauhat kehon painoa vastuksenaan hyödyntävään monipuoliseen toiminnalliseen harjoitteluun. Koska kehonpainoa käytetään vastuksena, TRX harjoittelu kotona on myös helppoa, ja ehkä tämä on yksi syy tämän harjoitusmuodon suureen suosioon.

TRX nauhat - taustaa

TRX nauhat ovat kannettava harjoitusväline, joka kehitettiin olosuhteiden pakosta Yhdysvaltain merijalkaväessä (Navy SEAL). TRX tuotekonseptin keksijä ja kehittäjä on entinen sotilas Randy Hetrick. Merijalkaväessä palvellessaan, vaativa työympäristö ja kovat olosuhteet innoittivat hänet kokeilemaan eri mahdollisuuksia pysyä fyysisesti kovassa kunnossa, ja tästä koko TRX suspension training konsepti sai alkunsa.

Alkuun Hetrick testasi yhdistelmää jossa hän käytti vanhaa jujutsuvyötä ja laskuvarjon osia, ripustamalla omatekoisen viritelmän oveen. Hän huomasi nopeasti kehittäneensä oivan ja monipuolisen harjoitusvälineen, jolla pystyi kätevästi tekemään useita eri treeniliikkeitä tehokkaasti. Näin alkoi uuden yhtiön taival, josta sittemmin on kehittynyt maailmalla menestynyt urheiluvälinevalmistaja, ja harjoitusmuoto on levinnyt kaikkialle. Hetrickin luoma treenikonsepti on niittänyt suosiota maailmalla ja on myös rantautunut Suomeen.

Tilaa tehokas TRX suspension training setti netistä

TRX setti on loistava monikäyttöinen niin kutsuttu supension training harjoitusväline jolla, pystyy tekemään useita tehokkaita harjoitteita kehon painoa hyväksi käyttäen. Setillä onnistuvat muun muassa erilaiset vedot sekä punnerrukset ja hauislihasten harjoitteet. TRX setillä voit harjoittaa myös selkälihaksia ja ojentajia. Kaupassamme löytyy kolme eri tuotevaihtoehtoa. Kotikäyttöön suosittelemme TRX Fit System versiota. jonka hinta on myös edullisin. Kaikki setit löydät netistä edulliseen hintaan Fun Raise verkkokaupasta, ja ostaessasi tuotteen meiltä se toimitetaan sinulle nopeasti. TRX nauhat ostat edullisesti meiltä.

TRX-harjoittelu on kokonaisvaltainen harjoitusmuoto jonka taustalta löytyy laaja määrä kokemuspohjaista harjoittelua armeijaolosuhteissa sekä myös tutkimustyötä ammattiurheilijoiden parissa. Tämä harjoitusmuoto on monipuolisuutensa ja tehokkuutensa myötä kovassa kasvussa. Harjoittelufilosofia perustuu kokonaisuuksien treenaamiseen. Mikään kehon osa ei toimi itsenäisesti vaan kaikissa liikkeissä tarvitaan useiden lihasten ja hermotuksen yhteispeliä, ja tämä on myös huomioitava harjoittelussa. Kokonaisvaltainen toiminnallinen suspension training harjoittelu mahdollistaa tämän entistä tehokkaammalla tavalla, ja liikkeiden toteuttaminen onnistuu kotonakin loistavasti.

Katso myös nämä Gymstickin Functional Trainer treenihihnat (hinta 59,90).


Tuoteryhmä
   Oletusjärjestys

   TRX Fit System TRX

   109,00 €

   TRX Pro Kit TRX

   279,00 €

   Kaupan suosituimmat tuotemerkit

   verkkokaupan maksutavat logo
   fun raise hintalupaus logo