Gymstick jumppakepit

gymstick jumppakepit tuoterymä markkinointikuva

Fun Raise verkkokaupan valikoimasta tilaat nyt itsellesi myös jumppakepit edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät huippusuositut gymstick jumppakepit, DVD:t sekä varakuminauhat keppeihin, joiden avulla teet harjoittelusta hauskempaa ja tehokkaampaa myös kotona. Gymstick jumppakeppi on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas tapa harjoitella. Sillä voit tehdä satoja eri liikkeitä helposti kotona sekä myös vastuksen säätäminen onnistuu näppärästi juuri itsellesi sopivaksi. Jumppakepin etuihin kuuluu myös se, että esimerkiksi lajikohtaisten harjoitusten tekemiseen et tarvitse enää välttämättä kalliita laitteita tai juuri jotakin tiettyä ympäristöä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gymstick Original 2.0 jumppakeppi Gymstick

64,90 €

Gymstick HIT (TARJOUS) Gymstick

49,90 €

Gymstick Aqua Gymstick

59,90 €

Gymstick varakuminauhat Gymstick

19,90 €

Jumppakeppi senioreille

Jumppakeppi on paitsi erittäin näppärä ja tehokas harjoittelumuoto lähes kaikkien lajien harrastajille, niin se on myös mitä loistavin treenausmuoto iäkkäämmille naisille ja miehille. On todistettu, että lihasvoima heikkenee 50 ikävuoden jälkeen normaalisti noin yhden prosentin vuodessa. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla näin, sillä oikeanlaisella voimaharjoittelulla voit kasvattaa lihasvoimaa jopa 90-vuotiaaksi asti. Lihasvoima ei ole myöskään yliarvostettu, sillä sitä tarvitaan arkisiin askareisiin, kuten portaiden nousuun tai vaikkapa ostoskassien kantamiseen. Jos lihasvoima pääsee vanhemmalla iällä liian huonoksi, niin normaali arki voi muuttua hyvinkin haastavaksi. Säännöllisellä liikkumisella voit pitää itsesi myös terveempänä sekä estää monien sairauksien puhkeamisen, kuten aikuisiän diabeteksen tai sydän- ja verisuoniongelmien. Gymstick jumppakeppi sopii senioreille loistavasti, koska sillä monipuolinen harjoittelu onnistuu missä tahansa ja harjoittelu on myös turvallista. Sillä kasvatat lihaskuntoa ja koordinaatiokykyä kätevästi vaikkapa kotona.

Jumppakeppi netistä Fun Raise verkkokaupasta

Fun Raise verkkokauppa on keskittynyt myymään erilaisia kuntoiluvälineitä kaikenikäisille. Valikoimastamme löydät parhaimmat harjoitteluvälineet niin ammattilaisille, nuorisolle, kuin myös senioreille. Asioimalla verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille nopean kuljetuksen sekä nyt myös hintatakuun, jonka ansiosta verkossa ostaminen on entistä turvallisempaa. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tilaa välineet, joilla teet kuntoilusta tehokkaampaa ja hauskempaa! Tuotteet on helppo ostaa netistä jonottamatta, ja tuotevalintaan saat nopeasti apua Live asiakaspalvelustamme.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo