Jumppapallot

jumppamatot tuoteryhmä markkinointikuva

Fun Raise verkkokaupan jumppapallot kategoriasta löydät laadukkaita jumppapalloja moniin erilaisiin treeneihin. Valikoimastamme löytyy suosittu Gymstick jumppapallo sekä useita eri vaihtoehtoja Schildkröt nimiseltä valmistajalta. Molemmat valmistajat ovat erityisen tunnettuja huippulaadukkaista tuotteistaan, jotka ovat myös laajalti ammattilaisten käytössä eri lajien harjoittelussa. Kuten myös muissa harjoitteluvälineissä, niin myös jumppapalloissa ratkaisee laatu. Laadukas jumppapallo kestää hyvin kulutusta ja käyttöä, kun taas huonolaatuisella pallolla voit huonoimmassa tapauksessa rikkoa selkäsi. Tästä syystä laatuun kannatta aina panostaa myös tämän tuotteen kohdalla. Fun Raise verkkokaupan tuotevalikoima on tarkoin valittu, minkä ansiosta kaikki tuotteemme ovat kestäviä ja turvallisia käyttää. Tutustu valikoimaamme ja tee siis harjoittelusta hauskempaa oikeilla välineillä.

Jumppapallon koko valinta
Alla on ohje jumppapallon oikean koon valintaan käyttäjän pituuden mukaan:
Pituus 145 – 162 cm, halkaisija 55 cm
Pituus 162 – 180 cm, halkaisija 65 cm
Pituus 180 – 200 cm, halkaisija 75 cm

Tässä on pari esimerkkiä suosituista jumpapalloliikkeistä. Ostaessasi Gymstick jumppapallon, paketti sisältää online harjoitusohjelman eri liikkeiden videoilla.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

FitNord Jumppapallo 55 cm FitNord

12,90 €

FitNord Jumppapallo 65 cm FitNord

14,90 €

FitNord Jumppapallo 75 cm FitNord

16,90 €

Kettler Gym Ball Basic 75 cm Kettler

29,90 €

Jumppapallo 55 cm Gymstick

19,90 €

Jumppapallo 65 cm Gymstick

22,90 €

Jumppapallo 75 cm Gymstick

22,90 €

Premium fitness jumppapallo 55-75cm Gymstick

44,90 €

Ovaali jumppapallo Gymstick

22,90 €

Weight Balls painopallot (2 kpl) Gymstick

17,90 €

Livepro Balance Trainer Pro Puolipallo Livepro

129,00 €

P2I Balance Ball tasapainopallo (TARJOUS) Pure 2 Improve

159,00 €

BOSU® Home Balance Trainer BOSU

199,00 €

BOSU® Pro Balance Trainer BOSU

229,00 €

Jumppapallo harjoittelu

Jumppapallo harjoittelu on kannattavaa lisätä treeniohjelmaan monestakin syystä. Suurin syy tähän kuitenkin on ehkäpä se, että nämä harjoitukset ovat erittäin tehokkaita erityisesti keskivartalon core lihaksille, joka puolestaan parantaa ryhtiä ja auttaa selkäkivuista kärsiviä. Lisäksi jumppapallolla treenaaminen on oikeasti monipuolista ja hauskaa sekä sitä voit tehdä kätevästi vaikkapa kotona. Tämä ei myöskään vaadi suurta investointia, vaan laadukkaat jumppapallot voit tilata itsellesi vain parin kymmenen euron investoinnilla. Tuote on myös turvallinen ostaa suoraan verkosta, sillä oikean koon löytäminen on helppoa. Jumppapallon tulisi olla sen verran suuri, että polvet ovat noin 90 asteen kulmassa, eli 65-70 senttimetrinen pallo on useimmille juuri sopiva. Kokoa pystyt säätämään helposti myös sen mukaan, kuinka paljon ilmaa laitat sen sisään. Normaalisti harjoittelu kannattaa yleensä aloittaa hieman löysemmällä pallolla, sillä se on helpompi hallita ja tasapainon säilyttäminen on helpompaa.

Gymstick jumppapallo netistä edullisesti

Jumppapallot ja muut urheiluvälineet tilaa pysyvästi edullisin hinnoin suoraan Fun Raise verkkokaupasta, mistä saat nyt 50 euron tilauksiin myös kuljetuksen kaupan päälle. Tämän lisäksi verkkosivuilla sinulla on käytössäsi osaava asiakaspalvelu, mistä saat apua kaikkiin tilauksiin tai tuotevalintoihin liittyviin kysymyksiisi. Tee siis urheilusta tehokkaampaa oikeilla välineillä ja tilaa Gymstick jumppapallo netistä jo tänään!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo