Leuanvetotangot ja rekit

leuanvetotangot ja rekit tuoteryhmä markkinointikuva

Täältä löydät laajan erilaisia valikoiman levytankoja ja rekkitankoja. Mallin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kiinnitykseen. Leuanvetotanko tai rekkitanko voidaan kiinnittää ovenkarmiin, seinään tai kattoon, ja meiltä löytyvät ratkaisut kaikille kiinnitystavoille.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Leuanvetotanko (seinään tai kattoon) FitNord

79,90 €

Dinox Rekkitanko Mega Dinox

999,00 €

Leuanvetotanko / Ovirekki FitNord

17,90 €

Leuanvetotanko Gymstick

22,90 €

Dinox ovirekki valkoinen Dinox

24,90 €

Dinox ovirekki krominen Dinox

24,90 €

Multi Training ovirekki Gymstick

24,90 €

Dinox moniote-rekkitanko oveen Dinox

49,00 €

FitWood TROLLVEGGEN Leuanvetotanko FitWood

239,00 €

Pultattava leuanvetotanko (seinämalli) FitNord

59,00 €

PRO Leuanvetotanko Gymstick

59,90 €

Dinox rekkitanko (alk. 199 €) Dinox

199,00 €

Dinox Rekkitanko PRO Dinox

185,00 €

Dinox irtorekki Dinox

199,00 €

Dinox rekkitanko kattoon (alk. 149 €) Dinox

149,00 €

Dinox itsellään seisova leuanvetoteline Dinox

499,00 €

Dippiteline (ja leuanvetoteline) FitNord

259,00 €

Crossfit rekkitanko metallisiin puolapuihin Dinox

179,00 €

Gymstick Dippivyö Gymstick

34,90 €

FitNord Dippivyö (lisäpainovyö) FitNord

49,90 €

Leuanvetotanko on joka kodin vakiovaruste

Leuanvetotanko on joka kotiin sopiva harjoitusväline. Yksinkertaisimmillaan tanko kiinnitetään oviaukkoon, ovenkarmiin. Tällöin rekkitanko on nopeasti myös irrotettavissa tankoa vääntämällä. Käytössä kannattaa huomioida, että käsiote otetaan niin että voima kohdistuu kiristyssuuntaan, jotta tanko ei löystyisi tai irtoaisi karmista leuanvetoja tehdessä. Toinen vaihtoehto on seinäkiinnitys. Tilavassa huoneessa tämä on erittäin hyvä vaihtoehto. Ulokkeellisella tangolla jalat mahtuvat liikkumaan osumatta seinään. Kolmas kiinnitysvaihtoehto on kattokiinnitys. Valitse sopiva malli kiinnitystavan mukana. Valikoimamme tankomallit ovat laadukkaita ja mahdollistavat turvallisen voimaharjoittelun, minimoiden turhat riskit mahdollisille loukkaantumisille. Tämä onkin oiva syy panostaa kunnon välineisiin, joka tekee harjoittelusta tehokkaampaa, turvallisempaa ja mielekkäämpää. Jos tarvitset apua mallin valinnassa, hyödynnä Live asiakaspalveluamme josta saat nopeasti osaavaa apua.

Rekkitanko monipuoliseen harjoittelun

Rekkitanko on leuanvetotankoa leveämpi ja sillä voidaan leuanvetojen lisäksi tehdä monia muitakin liikkeitä. Tankoon voi kiinnittää myös esimerkiksi voimistelurenkaat tai trapetsin joka on nopeasti irrotettavissa tangosta. Nämä lisävarusteet toimivat parhaiten jos tanko on kiinnitetty kattoon tai seinään. Ovenkarmiin kiinnitettävä leuanvetotanko ei ole aivan optimaalinen tähän, koska ovikorkeus on yleensä hieman matala tähän tarkoitukseen. Tangot sopivat myös loistavasti erilaisiin liikkeisiin vastuskuminauhojen kanssa. Rekki- ja leuanvetotangot ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta nopealla toimituksella. Olemme suomalainen verkkokauppa ja panostamme korkeaan laatuun.  Tuotteiden hinta on aina kilpailukykyinen ja edullinen suhteessa tuotteiden korkeaan laatuun. Tämän vakuutena kauppamme hintalupaus josta löydät lisätietoa myyntiehdoistamme. Tehdessäsi ostoksia kaupassamme on hyvä noteerata, että kaikki yli 50 euron arvoiset ostokset toimitetaan rahtivapaasti. Mikäli ostos on pienempi, toimituskulu on kiinteä 4,90.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo