Pilates- ja selkärullat

Pilates- ja selkärullat

Pilatesrulla (tunnetaan myös nimellä pilates roller) tai selkärulla on loistava väline kotiin, matkoille tai vaikkapa kuntosalille. Fun Raise verkkokauppa tarjoaa nyt loistavan valikoiman myös näistä keskivartalon harjoitteluun suunniteltuja rullia, joilla voit kehittää tehokkaasti erityisesti keskivartalon syviä lihaksia ja tasapainoa. Pilatesrullan hinta vaihtelee kauttamme tilattuna vain parista kymmenestä eurosta muutamiin kymppeihin, sen koosta ja mallista riippuen. Kauttamme voit tilata laadukkaat rulla vaihtoehdot tunnetuilta merkeiltä, kuten Gymstick ja SKLZ.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gymstick piikkirulla (UUTUUS) Gymstick

49,90 €

HighRoller™ lihashoitorulla (TARJOUS -20%) HighRoller

79,90 €

Breeze putkirulla + Trigger pallo (TARJOUS -31%) Gymstick

24,90 €

Fitrocks Lihashuolto rulla (TARJOUS -43%) Fitrocks

39,90 €

Hierontarulla 14 x 33 cm FitNord

24,90 €

Core Roller pilatesrulla 45/90 cm Gymstick

24,90 €

Trigger Point CORE Foam Roller 30 cm / 45 cm Trigger Point

24,90 €

SKLZ® Trainer Roller Sport Performance SKLZ

49,90 €

Tratac Active Värinärulla Gymstick

169,00 €

FightBack Myo Roller FightBack

29,90 €

FitWood M-ROLL 35 Hierontarulla FitWood

59,00 €

FitWood M-ROLL 85 Pilatesrulla FitWood

79,00 €

SKLZ® Barrel Roller XG Soft SKLZ

59,90 €

SKLZ® Barrel Roller XG Extra Firm SKLZ

59,90 €

Fascia rulla Gymstick

29,90 €

Pilatesrulla tai selkärulla auttaa selkävaivoihin

Pilatesrullat ovat kätevä tapa laukaista selän lihasjännityksiä ja kehittää keskivartalon syviä lihaksia. Pilatesrulla, eli pilates roller tai selkärulla on hyvä väline myös esimerkiksi alkuverryttelyyn, sillä se rentouttaa tehokkaasti kireitä lihaksia ja siten pidentää liikeratoja. Alkuverryttelyissä kannattaa rullata yhtä lihasryhmää vain noin puoli minuuttia kerrallaan. Lihasten hoitaminen välipäivinä helpottaa myös treeneistä palautumista. Valmistusmateriaaleina rullissa on usein solumuovi, joka on materiaalina kimmoisa ja siten ei mene käytössä kasaan. Rullien koot osaltaan vaihtelevat 45cm ja 90cm välillä.

Foam roller lihaskalvojen venyttelyyn

Lihashuolto on olennainen osa harjoittelua. Lämmittely ja lihasten venyttely treenin jälkeen nopeuttavat kuona-aineiden poistumista lihaksista ja lyhentää palautumisaikaa. Mitä enemmän treenaat, sitä enemmän sinun on myös syytä panostaa niin harjoitusta edeltävään lämmittelyyn kuin sitä seuraavan venyttelyyn. Tässä foam roller tai core roller on oiva apuväline lihaskalvojen avaamiseen ja venyttelyyn. Perinteisessä venyttelyssä lihaskalvojen käsittely jää vähemmälle huomiolle vaikka niiden käsittely on yhtä tärkeää kuin lihasolujen pitkittäissuunnassa suoritettava venyttely. Eri foam roller vaihtoehdot ovat tilattavissa Fun Raise verkkokaupan valikoimasta, josta saat tuotteet suoraan kotiisi toimitettuina ilman postikuluja, kun tilauksesi on 50 euroa tai suurempi. Tämän lisäksi verkkokaupasta löydät meiltä myös muut urheiluvälineet eri lajeihin ja harjoitteluun. Tee harjoittelusta tehokasta ja hauskaa jo tänään ja tilaa solumuovirulla netistä halvemmalla. Jos sopivien tuotteiden valitseminen tuntuu hankalalta, niin verkkokaupasta löydät myös osaavan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua kätevästi suoraan live-chatin välityksellä. Asiakaspalvelusta saat neuvoja muun muassa tuotteisiin, tilauksiin tai vaikkapa tuotevalintoihin liittyvissä kysymyksissäsi.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo