Soutulaitteet

Soutulaite on loistava kuntolaite kotikuntoiluun. Tästä kategoriasta löytyvät laadukkaat soutulaitteet niin kotikäyttöön kuin kuntosalikäyttöön. Soutu on erittäin tehokas kuntoilumuoto joka rasittaa monipuolisesti vartalon lihaksistoa aina jaloista hartioihin. Se on myöskin ystävällinen liikuntamuoto kehosi nivelille ja lihaksistolle ja sopii siksi mainiosti kaiken ikäisille. Soutaminen on myös erittäin suosittu kotikuntoilumuoto. Oikein suunniteltu laite ei vaadi myöskään tolkuttomasti säilytystilaa koska se voidaan asentaa pystyasentoon kun sitä ei käytetä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Tunturi Platinum Pro Air Rower Soutulaite Tunturi

1 499,00 €

Gymstick H2O Soutulaite (TARJOUS) Gymstick

599,00 €

Tunturi Competence R20 soutulaite Tunturi

549,00 €

Gymstick FTR 40 Soutulaite (TARJOUS) Gymstick

359,00 €

Kettler Stroker Soutulaite Kettler

729,00 €

Kettler Axos Rower Soutulaite Kettler

625,00 €

Tunturi Performance R50 soutulaite Tunturi

908,90 €

BH Fitness Aquo Soutulaite BH Fitness

590,00 €

Waterrower A1 Soutulaite Waterrower

999,00 €

WaterRower S4 Natural Waterrower

1 390,00 €

Tunturi Suojamatto 90 x 227 cm Tunturi

59,90 €

Waterrower Club Sport Waterrower

1 499,00 €

Waterrower Classic Waterrower

1 950,00 €

Waterrower M1 LoRise Waterrower

1 899,00 €

Waterrower M1 HiRise Waterrower

1 999,00 €

Slider Dynamic Soutulaite Waterrower

1 490,00 €

Soutulaite kotiin | Esittelyssä Gymstick FTR 40

Kun etsit edullista, laadukasta soutulaitetta kotiin Gymstickin FTR 40 soutulaite on suhteessa laatuunsa erittäin edullinen ja hyvä vaihtoehto ja pärjää vertailussa loistavasti. Nähdäksemme tässä hintaluokassa vastaavan tasoista soutulaitetta ei markkinoilta löydy, ja siksi juuri tämä laite onkin erittäin suosittu. Tuote on kotikäyttöön suunniteltu, painaa 25 kiloa ja on mukavasti kokoontaitettavissa säilytystä varten, ja mahtuu säilytyksessä pieneen tilaan. 8-portainen vastuksen säätö mahdollistaa vaihtelevuutta rasitustasoon ja laite sopii näin myös eri kuntotason omaaville käyttäjille. LCD näyttö seuraa harjoittelua ja antaa jatkuvaa tietoa soututreenin etenemisestä. Laitteessa on myös siirtopyörät joten sitä on tarvittaessa helppo yksin siirtää paikasta toiseen. Tuote toimitetaan postitse lähimpään postin toimipisteeseen toimituskuluitta. Lisätietoa ja kuvia tuotteesta löydät tuotekortilla.

Soutulaitteet ja muut välineet liikuntaan netistä

Soutulaitteet tilaat kätevästi netistä Fun Raise. Soutulaitteiden hinta on kaupassamme aina edullinen ja kilpailukykyinen suhteessa laatuunsa, ja siksi annammekin kaupastamme ostetuille tuotteille hintalupauksen josta löydät tarkempaa lisätietoa myyntiehdoistamme. Tuotteet voi maksaa niin verkkopankin kuin luottokortillakin. Maksutapana myös Klarna lasku ja erämaksu ovat mahdollisia. Kaikissa maksuissa operaattorinamme toimii Klarna, joka on pohjoismaiden johtava verkkokauppamaksujen operaattori. Lisätietoa Klarnasta ja Klarna Checkout maksuvaihtoehdoista löydät yrityksen suomenkielisillä kotisivuilla osoitteesta www.klarna.fi. Tilatessasi tuotteita yli 50 € arvosta kaupassamme, toimitus on aina ilmainen. Alle 50 € tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4.90. Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen tuotteisiin niin voit kätevästi hyödyntää Live asiakaspalveluamme, josta saat nopeasti asiantuntevaa ja ystävällistä apua mahdollisiin kysymyksiin. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia verkkokaupassamme, se on auki 24 h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo