Treenilauta

treenilauta tuoteryhmä markkinointikuva

Treenilauta on tehokas lajiharjoitusväline kuisteluun ja maastohiihtoon sekä hyvä treeniväline lihaskunnon parantamiseen. Tästa kategoriasta löydät Power Slider treenilaudat ja lisävarusteet. Katso treenilauta video alla.

 


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Gymstick treenilauta 180 cm Gymstick

69,90 €

Gymstick treenilauta Pro Gymstick

99,00 €

Treenilauta liukusukat Gymstick

9,90 €

Treenilauta käsineet Gymstick

9,90 €

Power Slider treenilauta – mikä se on?

Gymstick treenilauta tai toiselta nimeltään Power Slider on erittäin liukaspintainen matto tai luistelulauta, mikä soveltuu loistavasti fitness harjoitteluun ja monien lajien erikoisharjoitteluun. Se on erittäin hyvä apuväline niin jääkiekkoilijoille, hiihtäjille, ja luistelijoille mutta sopii myös yleiskuntoiluun, kunnon kohotukseen ja esimerkiksi pakaroiden vahvistamiseen. Gymstick treenilauta mahdollistaa entistä monipuolisemman harjoittelun turvallisesti lähes kaikissa tiloissa, minkä ansiosta se on loistava hankinta myös kotiin. Tämä treenilauta on myös erittäin pienikokoinen, joten voit pakata sen näppärästi pieneen mukana tulevaan laukkuun ja laittaa takaisin kaappiin harjoittelun jälkeen. Paketti sisältää myös jalkoihin laitettavat liukusukat. Treenilautaan löytyy myös lisävarusteena kenkien päälle sopivat liukusukat sekä liukukäsineet joiden avulla matolla voidaan tehokkaasti harjoitella myös ylävartalon lihaksia rasittavia liikkeitä. Lauta on suomalaisen Gymstickin kehittämä huipputuote josta on tullut erittäin suosittu väline kotikuntoiluun. Muun muassa jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlund suosittelee treenilaudan käyttöä harjoitteluun.

Kaupastamme löytyvät uudet Powe Slider mallit jotka ovat tulleet markkinoille syksyllä 2015, ja sekä laudan että liukusukkien materiaali on entistä kestävämpää. Basic laudan pituus on 180 cm ja Pro mallin leveys on 230 cm. Molemmissa leveys on 50 cm. Basic soveltuu erinomaisesti kotikäyttöön ja junioreille, kun taas Pro malli soveltuu parhaiten aktiiviurheilijoille. Molemmat laudat sopivat erinomaisesti ryhmäliikuntaan, joskin Pro malli on suositeltava tähän tarkoitukseen, mikäli salissa vain on riittävästi tilaa.

Tilaa luistelulauta netistä

Fun Raise verkkokaupasta tilaat oman luistelulautasi kätevästi netistä. Kaikissa yli 50 € tilauksissa toimitus on ilmainen. Tämän tuotteen lisäksi löydät kapastamme laajan valikoiman tuotteita liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä sinun kannattaa hyödyntää Live asiakaspalveluamme josta saat pikaista apua kaikkiin tuotteisiin ja nettikauppaamme liittyvin kysymyksiin. Kauppamme on auki 24/7 ja Live asiakaspalvelu, joka toimii chatin välityksellä, on myös auki suurimman osan vuorokaudesta niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Fun Raise on 100% suomalainen nopeasti kasvaa ja kansainvälistyvä yritys.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo