Vastusnauhat

vastusnauhat tuoteryhmä markkinointikuva

Vastusnauha on edullinen harjoitusväline joilla voi tehdä erittäin monipuolisia liikkeitä. Nauhoilla voidaan tehosta kehonpainolla tehtävien liikkeiden rasitusta. Verrattuna esimerkiksi painoilla harjoitteluun, vastuskuminauhojen erityisominaisuuksiin kuuluu, että ne tuottavat vastusta myös palauttavassa liikkeessä. Siksi ne sopivat myös loistavasti kuntouttaviin harjoitteisiin.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Total Door Gym Gymstick

27,90 €

Vastuskuminauhat 3 kpl Gymstick

19,90 €

Soutuharjoituslaite Gymstick

24,90 €

Tuubikuminauhasetti kahvoilla (3in1) Gymstick

24,90 €

Voimakuminauha Gymstick

11,90 €

FB Voimakuminauha Light FightBack

22,90 €

FB Voimakuminauha Medium FightBack

32,90 €

P2I Lateral Trainer Pure 2 Improve

29,90 €

Voimakuminauha FitNord

9,90 €

Vastuskuminauha kahvoilla FitNord

9,90 €

Gymstick Pro Exercise Tube Gymstick

12,90 €

Gymstick Exercise Tube setti 3-in-1 Gymstick

24,90 €

Kettler Tube Set Kettler

29,90 €

Vastuskuminauhat harjoittelussa ja kuntoutuksessa

Vastuskuminauha on monipuolinen kuntoiluväline jolla voit kehittää lihaskuntoa, motoriikkaa, kehonhallintaa ja lihaskestävyyttä. Vastusnauhat soveltuvat lisäksi mainiosti rapistuneiden lihasten kuntoutukseen. Vastuskuminauhoista löytyy useita eri malleja. Nauhoja on saatavilla kahvallisina, avoimina malleina, sekä suljettuina silmukoina. Useimmissa malleissa on valittavana myös erilaiset vastustasot. Kovalla kuminauhavastuksella voi esimerkiksi matkalla korvata paioilla treeniä. Vastusnauhat mahtuvat nimittäin kätevästi mukaan matkalle, ja voivat näin toimia saliharjoittelun korvikkeena kun et pääse salille treenaamaan. Kevyen vastuksen nauhat soveltuvat loistavasti kuntoutukseen loukkaantumisen jälkeen. Esimerkiksi käden tai jalan murtuma joudutaan hoitamaan kipsillä. Lihakset rapistuvat nopeasti kun niitä ei pysty käyttämään normaalisti. Kun kipsi poistetaan, on vaurioituneen raajan lihaksia syytä ruveta kuntouttamaan mahdollisimman nopeasti. Tällöin vastuskuminauhan mahdollistamat hitaat harjoitteet joissa sekä veto- että palautusvaihe antavat vastusta lihaksille ovat oivallisia. Lihakset joutuvat työskentelemään työntö- ja jarrutusvaiheessa molempiin suuntiin. Hitaat liikkeet vaativat tarkkaa keskittymistä ja kaikenlainen riuhtominen pilaa harjoitteiden tehoa, joten vältä sitä. Lihasten voimistuessa voidaan kuminauhan vastusta vaihtaa kovempaan.

Vastusnauhat ja voimakuminauhat netistä

Fun Raise verkkokaupasta löydät vastusnauhat joka lähtöön edullisesti netistä. Valikoimastamme löytyy niin avoinpäisiä, kahvallisia kuin silmukkamalleja tai niin kutsutut voimakuminauhat. Voimakuminauhat soveltuvat mainiosti lihasten voimaharjoitteluun kun taas esimerkiksi kevyen vastuksen avoimet nauhat ovat erityisen suosittuja kuntoutuksessa. Nauhat ovat oiva apuväline lihaskunto- ja motoriikkaharjoitteluun, ja soveltuvat loistavasti sekä kotikäyttöön että mukaan matkalle. Vastuskuminauha mallia valitessasi on hyvä muistaa, että puhdas liikerata on tärkeämpi kuin kova vastus. Siksi harjoittelu kannattaa aina aloittaa keveämmällä vastuksella. Live asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa neuvontaa sopivien välineiden valintaan.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo