Voimistelurenkaat

voimistelurenkaat tuoteryhmä markkinointikuva

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat voimistelurenkaat joka lähtöön. Valikoimassa löytyy niin puiset kuin muovista valmistetut mallit. Kaikkien mallien hihnan tai köyden pituus on säädettävissä.  Lasten renkaiksi suosittelemme puisia Dinox Jr renkaita, jotka on valmistettu Suomessa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

FitNord voimistelurenkaat FitNord

39,90 €

Power Rings voimistelurenkaat Gymstick

59,90 €

Wooden Power Rings voimistelurenkaat Gymstick

89,90 €

Voimistelurenkaat ilman hihnoja Dinox

54,00 €

Puiset voimistelurenkaat Junior Dinox

59,90 €

Voimistelurenkaat Irtohihnoilla Dinox

69,00 €

Puiset Voimistelurenkaat Ulkokäyttöön Dinox

75,00 €

Voimistelurenkaat Deluxe Dinox

79,00 €

Voimistelurenkaat White Dinox

85,00 €

Voimistelurenkaat Pro Dinox

95,00 €

FitWood KIDS voimistelurenkaat FitWood

75,00 €

FitWood OLYMPIC voimistelurenkaat FitWood

85,00 €

Voimistelurenkaat harjoitusvälineenä

Voimistelurenkaat soveltuvat perinteisen rengasvoimistelun lisäksi loistavasti ylävartalon lihaskuntoharjoitteluun, ja siksi ne ovatkin suosittuja esimerkiksi crossfit saleilla. Lapsille renkaat ovat hauska leikillinen liikuntamuoto joka kehittää myös motoriikkaa, samalla kun se on hauskaa ja iloista puuhaa. Renkaat ovat oiva kuntoiluväline kotikäyttöön, sillä ne vievät tilaa vain käytön aikana, ja kun ne eivät ole käytössä ne voidaan siirtää syrjään.

Voimistelurenkaat ja muut liikuntavälineet edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta löydät urheiluun, liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin. Liikuntavälineet on kätevä ja helppo ostaa netistä meiltä. Voimistelurenkaiden kuten kaikkien muidenkin tuotteiden hinta on kaupassamme aina edullinen. Siksi annammekin asiakkaillemme hintalupauksen: Jos ostettuasi tuotteen kaupassamme, löydät saman tuotteen edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, hyvitämme hintojen välisen erotuksen. Hintalaskelmassa huomioidaan myös toimituskulut. Lisätietoa Fun Raise hintalupauksesta löydät myyntiehdoistamme. Kun tilaat tuotteita kaupassamme, kaikkien yli 50 € tilausten toimitus on poikkeuksetta ilmainen. Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulu on kiinteä 4.90, eikä muita käsittelykuluja tai vastaavia tarvitse pelätä, koska niitä ei ole eikä tule. Live asiakaspalvelustamme saat nopeasti asiantuntevaa apua, jos kaipaat lisätietoa tuotteista tai esimerkiksi toimitusajasta. Ostoksesi voit maksaa haluamallasi tavalla. Voit valita verkkopankin kautta maksamisen, luottokorttiveloituksen, laskun tai vaikkapa erämaksu vaihtoehdon, joka voi olla kätevä etenkin suuremmissa ostoksissa. Valintasi mukaan käytettävissäsi ovat 3, 6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksuvaihtoehdot. Laskulla tilatessasi saat aina tuotteet kotiin ennen kuin maksat. Fun Raise verkkokaupan maksuliikenne hoituu kätevästi ja turvallisesti Klarna Checkout järjestelmässä. Klarna on pohjoismaiden suurin verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori. Klarnasta löydät lisätietoa yrityksen kotisivuilla, osoitteessa www.klarna.fi. Tervetuloa nettiostoksille kauppaamme!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo