Sverige
Ostoskoriin0 kpl
hintaan
0,00 €
0,00 €(alv 0%)
Fun Raise
Henkilöasiakas
(sis. alv)
Yritysasiakas
(alv 0%)
Kassalle00,00 €

Siteet

HUOM! SUKSIOSTON YHTEYDESSÄ SITEET KANNATTAA VALITA SUKSIEN TUOTEKORTEILLA (PAKETTIHINTA JA ENNAKKOON VALITUT SIDEMALLIT NNN/SNS).


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Rottefella Xcelerator 2.0 Classic siteet Rottefella

Rottefella Xcelerator 2.0 Classic siteet
74,90 €
60,40 € (alv 0%)
Näytä lisää

Rottefella Xcelerator 2.0 Skate siteet Rottefella

Rottefella Xcelerator 2.0 Skate siteet
74,90 €
74,90 € (alv 0%)
Näytä lisää

Erä Easy metsäsuksisiteet

Erä Easy metsäsuksisiteet
129,00 €
104,03 € (alv 0%)
Näytä lisää

Suksisiteet maastohiihtoon

Tästä kategoriasta löydät sopivat suksien siteet niin kilpahiihtoon kuin harrastushiihtoon, sekä perinteiselle hiihtotyylille että luisteluhiihtoon. Tilatessasi suksen siteet samanaikaisesti suksien kanssa, ne asennetaan veloituksetta ennen toimitusta. Siteiden asennus on aina suositeltavaa teettää urheilukaupassa tai muun ammattilaisen toimesta jotta ne varmasti kiinnitetään oikein ja oikeaan paikkaan.

SNS vs NNN sidestandardit

Markkinoilla on olemassa kaksi eri sidestandardia, eli SNS ja NNN jotka eivät ole yhteensopivia kanssa, eli SNS siteet vaativat SNS monot ja NNN tai Rottefella siteet vaativat NNN monot. NNN siteissä löytyy vain yksi valmistaja, eli Rottefella. Kauppamme sidevalikoimassa olemme keskittyneet SNS standardiin. NNN standardin osalta, valikoimissa löytyvät Rottefella Xcelrerato 2.0 Skate ja Classic kilpasiteet sekä n.k. NIS aluslevyt jotka vaaditaan NNN-siteille, joita on mahdollista ostaa suksitilauksen yhteydessä (pelkkiä aluselevyjä emme myy). Nämä asennetaan valmiiksi suksitilauksissa jos käytät NNN-siteitä. Jos sinulla ei ole tarvetta vaihtaa hiihtokenkiä, suksien siteet on syytä valita kengän mukaan. Kaikki markkinoilta löytyvät ONE WAY ja Salomon monot ovat SNS-standardia, kun taas esimerkiksi Fischer ja Alpina hiihtokengät ovat NNN-standardia. Salomonin ja OW:n kengissä käytetään identtisiä kengän ulkopohjia. Asiantuntevaa apua eri välineiden yhteensopivuudesta saat nopeasti ja helposti Live asiakaspalvelumme kautta chatin välityksellä. Voit tietysti myös ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Suksien siteet ja muut hiihtotarvikkeet netistä

Siteet sekä muut hiihtotarvikkeet tilaat helposti ja nopeasti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Ostaessasi tuotteita verkkokaupastamme on hyvä tietää, että kaikkien 50 € ylittävien ostosten osalta toimitus on ilmainen. Tätä pienemmissä ostoksissa toimituskulu on kiinteähintainen 4.90. Tuotteet toimitetaan nopeasti, ja ne ovat perillä yleensä 1 – 3 päivän kuluessa tilauksestasi, riippuen asuinpaikastasi. Tuotteiden hinta on aina edullinen ja kilpailukykyinen. Ostoksesi voit maksaa niin laskulla, luottokortilla kuin verkkopankin kautta. Myös maksaminen kuukausierissä on mahdollista. Verkkokaupan kaikki maksuliikenne hoituu Klarna Checkoutin kautta. Klarna on pohjoismaiden suurin verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

  


fun raise hintalupaus logo  
 
Tuoteryhmät