Etusivu Hiihto Sukset Eräsukset & metsäsukset

Eräsukset & metsäsukset

Eräsukset & metsäsukset

Metsäsukset ja eräsukset tuoteryhmästä löydät laadukkaan suksimalliston metsästykseen, hiihtovaellukseen ja suksilla liikkumiseen avohangessa. Tuotekorteilla löydät valmiit sideratkaisut. Kun tilaat siteet suksitilauksen yhteydessä, ne toimitetaan valmiiksi asennettuna. Lisäksi täältä löydät myös back country hiihtoon soveltuvat metsäsauvat isoilla sommilla.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Järvinen Lapponia metsäsukset (ALE) Järvinen

249,00 €

Järvinen Lapponia WAX metsäsukset (ALE) Järvinen

249,00 €

YOKO YXF Hanki metsä- ja eräsukset YOKO

259,00 €

Karhu Erä Optigrip 2.0 Metsäsukset (ALE -25%) Karhu

269,00 €

Karhu Erä Bear Claw Metsäsukset (ALE -24%) Karhu

249,00 €

Karhu Jakt Optigrip Metsäsukset (ALE -25%) Karhu

269,00 €

Karhu Jakt Bear Claw Metsäsukset (ALE -27%) Karhu

239,00 €

Järvinen Lapponia metsäsauvat Järvinen

49,90 €

Järvinen Lapponia Pro metsäsauvat Järvinen

69,90 €

YOKO 430 Forest sauvat YOKO

69,90 €

YOKO 310 Forest metsäsauvat YOKO

49,90 €

Karhu Metsä Eräsauvat Karhu

69,90 €

Laadukkaat metsäsukset edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta löydät parhaat erä- ja metsäsukset joka lähtöön. Mallistosta löytyvät YOKO, ja Järvinen metsäsukset jotka valmistetaan Suomessa Kiteen suksitehtaalla, sekä ONE WAY back country eräsukset. Valikoimassa löytyvät niin pitkä mallit kuten myös uutuutena lyhyet 160 cm pitkät ja erittäin leveät (105 mm) Kinos sukset jotka ovat yllättävän ketteriä metsäisessä maastossa. Lyhyt Kinos metsäsuksi on kantavuudeltaan samaa luokkaa kuin pidemmät hieman kapeammat mallit. Pohjavaihtoehtoina löytyy sekä suomupohjaiset että nanopohjaiset Optigrip mallit jotka molemmat ovat voiteluvapaita, sekä tietysti myös perinteiset voideltavat mallit. Asiantuntevaa apua sinulle sopivimman vaihtoehdon löytämiseen saat LIVE asiakaspalvelustamme chatin välityksellä. Fun Raise verkkokaupan toimitukset ovat nopeita ja toimitus on ilmainen yli 50 euron tilauksissa. Ostoksesi maksat kätevästi Klarna Checkoutissa haluamallasi tavalla. Maksuehtoina ovat Klarna lasku, luottokortilla maksaminen, verkkopankin kautta maksaminen, Klarna lasku sekä erämaksu. Käyttäessäsi Klarnan laskuvaihtoehto saat tuotteet kotiisi ensin ja maksat vasta sitten.

Eräsukset ja ERÄ Easy siteet

Eräsuksiin sopivat kunnon eräsiteet. ERÄ Easy on erittäin kätevä eräsuksiside johon sopii kenkä kuin kenkä kokoa 36 – 47 jolloin erillisiä monoja ei tarvita. Side on myös helppo säätää omalle jalkakoolle sopivaksi. Siteet valmistetaan Suomessa. ERÄ Easy siteet löytyvät suksimallien tuotekorteilla josta ne on kätevä valita lisätuotteena ja siteiden hintaan kuuluu lisäksi niiden paikalleen asennus. Hiihto on hauska tapa liikkua myös luonnossa laduttomassa maastossa ja siihen eräsukset sopivat mitä mainioimmin.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo