Suksipaketit

suksipaketit tuoteryhmä markkinointikuva

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat aikuisten ja lasten suksipaketit. Ostaessasi hiihtovarusteet pakettina, säästät selvää rahaa, koska pakettien hinta on poikkeuksetta edullisempi kuin yksittäin ostetut sukset, siteet, monot tai sauvat. Pakettien tilaaminen on myös maallikolle helpompaa, kun toistensa kanssa yhteensopivat varusteet on valmiiksi valittu. Kun tilaat meiltä, siteet ovat aina valmiiksi asennettu suksiin ja asennustyö on ilmainen.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Karhu Spectra Skating suksipaketti (TARJOUS) Karhu

399,00 €

Karhu Spectra Optigrip suksipaketti (TARJOUS) Karhu

379,00 €

Karhu Bear Skin karvapohja suksipaketti (TARJOUS) Karhu

299,00 €

YOKO YXC Skating suksipaketti (TARJOUS) YOKO

439,00 €

YOKO YXC Optigrip 3.0 suksipaketti (voiteluvapaa) YOKO

399,00 €

YOKO YXC Classic suksipaketti (TARJOUS) YOKO

389,00 €

YOKO YXS Optigrip 2.0 suksipaketti YOKO

329,00 €

YOKO YXS Optigrip 2.0 Lady suksipaketti YOKO

329,00 €

YOKO YXS Skating suksipaketti YOKO

329,00 €

YOKO YXS Jr Skating suksipaketti YOKO

299,00 €

YOKO YXT Optigrip suksipaketti (TARJOUS) YOKO

269,00 €

YOKO YXT Classic suksipaketti YOKO

229,00 €

YOKO YXT Optigrip 3.0 Jr lasten suksipaketti YOKO

199,00 €

Suksipaketti edullisesti netistä

Hanki nyt suksipaketti edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Olemme 100 % suomalainen nettikauppa. Kauppamme on auki 24/7 niin arkena kuin pyhänäkin. LIVE asiakaspalvelumme on myös auki suurimman osan vuorokaudesta. Älä ujostele, vaan käytä hyväksesi tätä, kun olet valitsemassa sinulle sopivaa valmista pakettia, tai haluat rakentaa itsellesi räätälöidyn ratkaisun laajasta valikoimastamme. Hiihtovarusteet ovat ydinosaamistamme, joten pystymme varmasti auttamaan kaikissa kysymyksissä. Täältä saat nopeasti ja kätevästi vastauksia ja apua välinevalintoihin. Toimituksemme ovat nopeat, ne lähetetään matkaan joko tilauspäivänä tai tilausta seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä. Yli 50 € tilauksissa rahti on aina ilmainen. Alle 50 € tilauksissa veloitamme kiinteän toimituskulun joka on 4.90. Muita käsittelykuluja liikkeessämme ei ole. Ostoksesi maksat haluamallasi tavalla turvallisesti Klarna Checkoutissa. Voit maksaa ostamasi tuotteet laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Kun maksat laskulla, saat aina tuotteet kotiin ennen kuin on laskun maksun aika. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!

Suksipaketit – mihin kannattaa kiinnittää huomiota

Kauppamme suksipaketit on koottu niin että valitut pakettiin kuuluvat välineet muodostavat optimaalisen kokonaisuuden, eli siteet ja sauvat ja monot ovat samaa tasoa kuin suksetkin. Kun olet ostamassa hiihtovälineitä, oman budjetin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Valitse omaan tasoosi sopiva paketti. Aktiivihiihtäjän ei kannata ostaa halvimpia paketteja koska ne on suunnattu harrastelijoille. Aktiivihiihtäjille suunnatuissa paketeissa kysytään aina hiihtäjän painoa. Näin siksi koska oikea jäykkyys on luisto- ja pito-ominaisuuksien kannalta tärkeää. Suksipituuksissa luisteluun sopiva mitta on 5 – 15 cm yli oman pituuden ja perinteisessä vastaavasti 15 – 25 cm yli oman pituuden. Lasten mitoista löydät tarkempaa tietoa lasten suksituoteryhmästämme.  Tuotekorteilla on aina mainittu minkä tasoisista välineistä on kyse, ja lisäinfoa saat halutessasi Live asiakaspalvelustamme jonka hyväksikäyttöä suksipaketin hankinnassa suosittelemme lämpimästi. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo