Voitelutelineet

Voiteluteline tuoteryhmästämme löytyy laadukas suksien voiteluteline joka lähtöön. Kaikki Puuru tuotemerkin voitelutelineet valmistetaan Suomessa ja ne ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Mallistossa löytyy sekä pöytään asennettavia että vapaasti seisovia malleja.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Puuru PP-1 suksien voiteluteline Puuru

165,00 €

Puuru PP-2 suksien voiteluteline Puuru

235,00 €

Puuru PP Light voiteluteline Puuru

79,90 €

Puuru PP Profile voiteluteline Puuru

119,00 €

Puuru suksien voiteluteline netistä parhaaseen hintaan

Fun Raise verkkokaupasta löydät nyt huippulaadukkaat Puuru voitelutelineet, joiden hinta on erittäin edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa. Vapaasti seisovia telineitä löytyy sekä yhden suksen PP-1 että kahden suksen PP-2 teline molempien suksien voiteluun samanaikaisesti.  Hyvä, stabiili suksipenkki on perusta onnistuneelle voitelulle. Molemmat vapaasti seisovat mallit ovat kokoontaitettavissa ja sopivat hyvin takakonttiin esimerkiksi hiihtokisoihin. Kahden suksen telineellä voitelu vie vähemmän aikaa. Puuru voiteluteline PP Light on kaikista kevein ja vähiten tilaa vievä malli joka sopii mukaan vaikka matkalaukkuun hiihtoreissulle. Tilaa suksiteline netistä kätevästi nopealla toimitusajalla Fun Raise verkkokaupasta. Online asiakaspalvelustamme saat apua mahdollisiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Suksipenkit ja muut tarpeet murtomaahiihtoon

Parhaat kotimaiset suksipenkit ja voitelutelineet edulliseen hintaan löydät hiihto-osastoltamme. Kauppamme hiihto-osastolta löydät laadukkaat huippumerkit kaikkiin tarpeisiisi. Pyrkimyksemme on tarjota markkinoiden parhaita tuotteita hyvällä asiakaspalvelulla ja kohtuuhinnoin. Valikoimamme Puuru suksipenkit täyttävät nämä kriteerit. Laadukkailla välineillä murtomaahiihto on erittäin mukava harrastus, ja oikeilla työkaluilla suksien voitelukaan ei ole hankalaa. Tutustu laajaan hiihtotuotteiden valikoimamme ja käytä hyväksi live asiakaspalveluamme, josta saat nopeasti asiantuntevaa apua kaikkiin varuste- ja välinehankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Kaupassamme kaikki yli 50 euron tilaukset toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja. Mikäli ostostesi summa on alle 50 €, maksat toimituksesta vain 4.90.  Ostoksesi maksat kätevästi ja turvallisesti Klarna checkoutissa. Klarna on pohjoismaiden johtava verkkokauppojen maksupalvelujen palveluntarjoaja. Voit valintasi mukaan maksaa ostoksesi pankin kautta, luottokortilla, Klarna laskulla tai erämaksulla. Tervetuloa laadukkaille ostoksille kauppaamme, joka on auki 24/7 joka päivä, niin arkena kuin pyhänäkin.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo