Maalivahdin varusteet

Uhlsport on saksalainen jalkapallovarusteiden ja -tekstiilien valmistaja. Uhlsport on erittäin tunnettu laadukkaista maalivahtivarusteistaan. Suuri osa maailman huippumaalivahdeista käyttävät Uhlsport varusteita.

Pienten kokojen kokovastaavuudet:

XXXS -     116/122
XXS -        128
XXS/XS -  140
XS -          152               
S -             164
Maalivahdin hanskojen kokotaulukko
Hanskakoko (4 - 11): Mittaa kämmenen ympärysmitta rystysten yläpuolelta (ilman peukaloa).15 cm - 4, 16 cm - 5, 17,5 cm - 6, 19 cm - 7, 22 cm - 8, 24 cm - 9, 27 cm - 10, 28,5 cm - 11

Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Fusion X Rollfinger maalivahdin hanskat Precision Training

39,90 €

Eliminator Starter Soft jr maalivahtihanska Uhlsport

21,90 €

Eliminator Soft SF maalivahtihanska Uhlsport

57,50 €

Eliminator Absolutgrip HN maalivahtihanska Uhlsport

99,00 €

Maalivahdin topattu aluspaita Sr Precision Training

49,90 €

Maalivahdin topatut neoprene alushousut Precision Training

39,90 €

LIGA Goalkeeper paita hopea Uhlsport

39,90 €

TORLINIE maalivahdin housut Uhlsport

51,00 €

ANATOMIC KEVLAR maalivahdin housut Uhlsport

65,00 €

Maalivahdin hanskan puhdistusaine 250 ml Precision Training

15,90 €

Maalivahdin hanskan otespray 120 ml Precision Training

15,90 €

Maalivahdin hanskat ja muut varusteet jalkapalloon netistä

Maalivahdin varusteet jalkapalloon kuten hanskat, paidat ja housut on kätevä tilata netistä Fun Raise verkkokaupan kautta. Uhlsportin hanskat ovat tunnettuja ja sopivia malleja löytyy aloittelevasta juniorijoukkueen maalivahdista aina huipputason veskarille asti. Maalivahdin vaatteet ovat huippulaadukkaita, ja oikean koon juniorivaatteille löydät helposti tämän sivun yläosassa sijaitsevan kokovastaavuustaulukon avulla.  Uhlsport varusteet ovat tilattavissa kauttamme, myös ne tuotteet joita ei ole näkyvissä verkkokaupassamme. Tällaisissa tuotteissa toimitusaika on hieman pidempi, käytännössä 5 – 10 arkipäivää. Toimitukset lähtevät Uhlsportin keskusvarastolta Saksasta kerran viikossa Suomeen. Koko Uhlsport maalivahtivarusteiden valikoimaan voit tutustua osoitteessa http://www.uhlsport.com/goalkeeper/en/products_goalkeeper. Mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy verkkokaupastamme, ota yhteyttä meihin live asiakaspalvelumme kautta tai sähköpostitse. Hanskojen lisäksi tärkeitä maalivahdin varusteita ovat pehmustetut housut ja paidat. Oikeilla ja laadukkailla varusteilla pelaaminen vähentää loukkaantumisriskiä.

Kun tilaat tuotteita Fun Raise verkkokaupasta, on hyvä tietää että kaikissa yli 50 € tilauksissa kuljetus on ilmainen, riippumatta siitä onko kyse varasto- tai tilaustuotteista. Varastotuotteiden osalta, arkipäivisin ennen klo 14. saapuvien tilausten toimitukset lähtevät saman päivän kuluessa ja ovat perillä 1 – 2 arkipäivän kuluessa, riippuen asuinpaikasta ja postin kulusta. Jalkapallotuotteiden lisäksi löydät laajan valikoiman välineitä ja varusteita muihinkin palloilulajeihin, kuten koripalloon ja käsipalloon. Ostoksesi voit maksaa niin laskulla, luottokortilla kuin tai verkkopankissa turvallisesti Klarna Checkoutin kautta. Laskullla tilatessasi saat tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Tervetuloa nettiostoksille kauppaamme.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo