Palautusseinät

Palautusseinä tai rebounder on loistava harjoitusväline jalkapalloon ja muihin palloilulajeihin. Rebounder verkko sopii syötön ja pallon vastaanoton harjoitteluun, reaktionopeuden harjoitteluun tai esimerkiksi maalivahtiharjoitteluun. Syöttöseinä on oivallinen apuväline jalkapallon lisäksi myös muiden palloilulajien harjoittelussa ja niillä voidaan treenata pallokosketusta niin käsipallossa kuin koripallossakin. Näihin lajeihin suunnitellut mallit löydät kyseisten lajien tuoteryhmistä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

P2I Rebounder palautusseinä L Pure 2 Improve

129,00 €

P2I Rebounder Pure 2 Improve

119,00 €

Exit Kickback palautusseinä M Exit

159,00 €

Exit Kickback palautusseinä L Exit

224,00 €

Exit Kickback palautusseinä XL Exit

349,00 €

SKLZ Quickster Soccer Trainer palautusseinä SKLZ

159,00 €

Laadukkaat EXIT palautusseinät netistä

Fun Raise verkkokaupasta löydät laadukkaat EXIT Kickback palautusseinät edullisesti netistä. Ne toimitetaan perille asti ja rahti sisältyy tuotteen hintaan, eli mitään toimituskuluja ei peritä. Seiniä löytyy kolmea eri kokoa M, L ja XL. Pienimmän M-mallin koko on 84 x 84 cm. L koon version koko on 124 x 124 cm ja suurimman XL mallin koko on 164 x 164 cm. Seinän kulma on säädettävissä 35 ja 90 asteen välillä, jolloin pallon palautumiskäyrä vaihtelee. Kickback rebounder syöttöseinä on tukevarakenteinen ja kestävä apuväline omatoimiseen palloiluharjoitteluun kotipihalla. Pallokosketusta pystyy syöttöseinällä harjoittelemaan tehokkaasti vaikka pelikavereita ei löytyisikään. Syöttöjen ja syötön vastaanottojen hallinta kuuluu tärkeimpiin ominaisuuksin joita vaaditaan jalkapalloilijalta, oli pelipaikkasi sitten hyökkäyksessä, keskikentällä tai puolustuksessa. Siksi näihin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota lajiharjoittelussa, ja pomppuverkko mahdollistaa harjoittelemisen yksinkin. Pelaajana kehittyminen vaatii joukkueharjoitusten lisäksi myös omatoimista treenaamista. Valikoimamme futistuotteet, kuten muutkin liikuntavälineet ovat erittäin laadukkaita ja niistä on iloa pitkäksi aikaa.

Rebounder syöttöseinä ja muut harjoitusvälineet Fun Raise verkkokaupasta

Fun Raise on suomalainen kansainvälistyvä verkkokauppa. Keskitymme liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin. Valikoimastamme löytyy rebounder syöttöseinien lisäksi kaikkea muuta jalkapalloiluun ja muihin palloilulajeihin. Palvelumme on nopeaa ja Live asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä liittyen verkkokaupan tuotteisiin ja muissa kauppaamme liittyvissä kysymyksissä. Kaikissa yli 50 € tilauksissa toimitus on aina ilmainen. Lisäksi annamme hintalupauksen. Mikäli tehtyäsi ostoksen kaupassamme, löydät saman tuotteen edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, hyvitämme sinulle hintaerotuksen. Tarkempaa tietoa hintalupauksestamme löydät myyntiehdoistamme. Tutustu laajaan harjoitusvälineiden valikoimaamme jota tarjoamme niin urheiluseuroille kuin kuluttajillekin. Tervetuloa laadukkaille urheiluvälineostoksille kauppaamme!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo