Pallot ja harjoitusvälineet

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat jalkapallot ja harjoitusvälineet jalkapalloiluun. Seura- ja joukkuetilauksiin voit pyytää tarjousta Live asiakaspalvelustamme tai sähköpostitse osoitteessa info (at) funraise.fi.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

P2I Taktiikkataulu jalkapalloon Pure 2 Improve

25,95 €

Midas X-treme jalkapallo Midas

19,90 €

Midas Brilliant jalkapallo Midas

24,90 €

Tempo Ritmo jalkapallo (FIFA) Tempo

39,90 €

TC Klassik Comp jalkapallo Uhlsport

39,50 €

TC Rebell jalkapallo Uhlsport

24,90 €

Midas Winter Pro jalkapallo Midas

29,90 €

Midas Futsal Royal Pro Midas

33,90 €

SKLZ® Star-Kick SKLZ

19,90 €

SKLZ® Star-Kick joukkuesetti (10 kpl) SKLZ

180,00 €

Numeroidut merkkikartiot 1 - 10 Gymstick

29,90 €

Joustavat kartiot 10 kpl Gymstick

11,90 €

P2I Joukkuekartiot Pure 2 Improve

24,90 €

SKLZ® Reaktiovyöt SKLZ

39,90 €

SKLZ® SpeedSac™ SKLZ

129,90 €

SKLZ® Recoil 360° vastusliina SKLZ

69,90 €

Koordinaatiotikkaat Gymstick

39,90 €

SKLZ® Quick Ladder Pro koordinaatiotikkaat SKLZ

59,90 €

SKLZ® Elevation Ladder 2-in-1 SKLZ

49,90 €

SKLZ® Hurdles tekniikka-aidat 6” (6 kpl) SKLZ

59,90 €

Tekniikka-aidat (4 kpl) Gymstick

39,90 €

SKLZ Pujottelukepit (8 kpl) SKLZ

99,00 €

P2I Nopeustutka Pure 2 Improve

129,90 €

Nopeustutka urheiluun (TARJOUS) Pure 2 improve

79,90 €

SKLZ® DRLZ Timer SKLZ

29,90 €

Rantajalkapallo neopreenistä

19,90 €

Jalkapallot ja varusteet netistä

Jalkapallot ja jalkapallo varusteet sekä muut jalkapallo harjoitusvälineet tilaat kätevästi ja edullisin hinnoin netistä suoraan Fun Raise verkkokaupasta. Meiltä löydät kaiken oleellisen palloiluun, kuten pallot, pujottelukepit, erilaiset kartiot, vastusliinat ja tekniset aidat. Etsitpä sitten sopivia välineitä joukkueellesi tai omatoimiseen harjoitteluun, niin kauttamme tilaat ne aina edulliseen hintaan. Yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa olemme myös kehittäneet Star-Kick –joukkuesetin, mikä sopii loistavasti esimerkiksi jalkapallojoukkueen alku- tai loppuverryttelyn ohjelmanumeroksi. Tutustu kattavaan valikoimaamme siis jo tänään ja hanki jalkapallo tarvikkeet netistä, millä teet harjoittelusta entistä tehokkaampaa ja hauskempaa!

Jalkapallo varusteet – Tehoa treeneihin

Oikeanlaiset jalkapallo varusteet tuovat huomattavasti lisää tehoa treeneihin ja niillä teet myös perinteisistä harjoituksista huomattavasti mielenkiintoisempia. Verkkokaupastamme voit tilata edullisin hinnoin kaikki oleelliset jalkapallo harjoitusvälineet, mitkä sopivat niin junioreille, kuin myös kokeneille ammattilaisille. Valikoimastamme löydät muun muassa laadukkaat pujottelukepit, erilaiset kartiot, kellot, hyppynarut, jalkapallot, reaktiovyöt, koordinaatiotikkaat, vastusliinat ja monenlaiset tekniikka-aidat. Suurin osa jalkapallo varusteistamme tulevat huippulaadukkaalta ja suositulta SKLZ -valmistajalta, jonka valmistamat tuotteet ovat tuttu näky myös ammattilaisten harjoituskentillä. Esimerkiksi SKLZ –pujottelukepit, kartiot ja tekniikka-aidat ovat erittäin tehokas tapa lisätä koordinaatiota ja parantaa pallonkäsittelyä ahtaissa tilanteissa.

Jalkapallot ja urheiluvarusteet netistä edullisemmin

Fun Raise verkkokauppa on hyvinvointiin, terveyteen ja urheiluun keskittynyt kauppa, mikä on toiminut vuoden 2010. Kaupan idea syntyi halusta tukea terveitä elämän tapoja ja tarjota samalla edullisia ja laadukkaita varusteita eri lajeihin. Verkkokauppamme on erikoistunut myymään edullisia ja laadukkaita urheiluvälineitä moniin eri lajeihin. Meiltä tilaat itsellesi paitsi jalkapallot, jalkapallo varusteet ja muut jalkapallo tarvikkeet, myös sopivat välineet ja vaatteet muihin lajeihin. Verkkokaupassa on käytössä myös hinta takuu, mikä tarkoittaa, että hintaerotus hyvitetään takaisin sinulle, jos löydät ostamasi tuotteen halvemmalla muualta. Tämän lisäksi sinua palvelee osaava ja ystävällinen live-asiakaspalvelu, jostä saat vastauksia tuotteisiin tai tilauksiin koskevissa kysymyksissä reaaliajassa.

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo