Pallovaunut


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Midas pallovaunu

399,00 €

Pallovaunu sisä- ja ulkokäyttöön

219,00 €

Pallovaunu on yleensä metallinen kehikko pyörillä, jonne saa esimerkiksi seuran tai koulun pallot ja muita välineitä kätevästi. Kehikoissa pallot saa helposti kuljetettua paikasta toiseen ilman, että ne lähtevät pomppimaan ympäriinsä. Jotkut vaunuistamme saa myös lukkoon, jos vaunua säilytetään esimerkiksi yleisissä tiloissa ja toiset vaunut sopivat myös ulkona ja esimerkiksi hiekalla vetämiseen.

Pallovaunuissa pallot säilyvät näppärästi näkyvillä

Pallovaunut ovat erinomainen pallojen säilytyspaikka, sillä niissä pallot näkyvät kehikon läpi ja näin ollen, jos palloja on vaunussa eri sortteja, on tarvittavat pallot helppo bongata sieltä. Jos vaunut tulevat esimerkiksi koulun käyttöön, lasten on myös helppo hakea sieltä pallot sotkematta koko varastoa tai muuta säilytyspaikkaa ympäriinsä lentävillä ja vierivillä palloilla. Pallot pysyvät siis siististi kasassa ja yhdessä paikassa. Tilavaan kehikkoon mahtuu myös usean eri lajin palloja. Vaunu on okaisen jumppasalin, pelikentän, liikuntasalin ja pallohallin vakiovaruste. Mallit sopivat jalkapallojen lisäksi lähes kaikille muillekin palloille. Kehikot kaupassamme ovat kestävää materiaalia.

Pallovaunut esimerkiksi koulukäyttöön edullisesti netistä

Meiltä löydät pallovaunut esimerkiksi koulukäyttöön tai urheiluseuralle helposti ja laatuunsa nähden edullisesti netistä. Laadukkaat vaunut kestävät aikaa ja pitävät pallot järjestyksessä pitkään kovassakin käytössä. Pallojen lisäksi vaunuun saa myös muita välineitä, kuten foam-noppia ja monia muita pehmotuotteita. Vaunuja voi myös käyttää tarvittaessa esimerkiksi kuntopallojen tai muiden fitness-välineiden säilyttämiseen. Ulkokäyttöön soveltuva vaunu on hyvä erityisesti silloin, jos sitä kuljetetaan esimerkiksi varastosta kentälle erilaisissa maastoissa ja tarvitaan tavallisia sisällä käytettäviä pieniä pyöriä järeämpiä pyöriä. Ulkokäyttöön tarkoitettuna se liikkuu myös esimerkiksi hiekalla ja nurmella ilman, että pyörät menevät tukkoon ja lukkiutuvat. Esimerkiksi ulkona usein järjestettäviin jalkapallotreeneihin tämä on tärkeä ominaisuus. Sisälle sopiva vaunu on hyvä esimerkiksi voimistelupalloille ja muille pääsääntöisesti sisällä käytettäville palloille, jotka eivät usein poistu salista. Vaunu on kevyt ja helppo kuljettaa pyörien ansiosta ja toisin kuin esim. pallopussi, sitä ei tarvitse pitää ilmassa, joten selkä ei kärsi ja suljettavuuden ansiosta ei tarvitse pelätä, että osa palloista karkaa kuljetusten aikana. Sitä voivat kuljettaa jopa lapset ja suljetun vaunun päälle voi myös asettaa muita välineitä, jolloin kokonaisen liikuntavälinearsenaalin saa kuljetettua helposti paikasta toiseen tarpeen mukaan. Laadukkaat vaunut pallojen säilytykseen ja kuljettamiseen saat ostettua helposti meiltä, Fun Raise verkkokaupasta.   

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo