Juoksukengät

Juoksukengät

Hyvät juoksukengät ovat juoksijan tärkein varuste. Täältä löydät huippulaadukkaan Inov 8 malliston maastojuoksuun, suunnistukseen, polkujuoksuun ja maantiejuoksuun. Valikoimastamme löydät myös legendaarisen Karhun-M-sarjan kehittäjien uuden FEET-malliston. 


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Feet Trail FEET2

119,00 €

Feet Racer Juoksukengät (unisex) FEET2

109,00 €

FEET Distance M musta FEET2

109,00 €

FEET Distance M oranssi FEET2

109,00 €

FEET Distance W pinkki FEET2

109,00 €

FEET Distance W musta FEET2

109,00 €

FEET Evolution M Juoksukengät (TARJOUS) FEET2

79,00 €

FEET Evolution W Juoksukengät (TARJOUS) FEET2

79,00 €

Juoksukengät maastojuoksuun ja polkujuoksuun tai suunnistuskengät netistä

Inov-8 juoksukengät on kehitetty vaativaan käyttöön ja vaativille alustoille. Mallistossa löytyy useita polkujuoksuun (trail run), maastojuoksuun ja suunnistukseen sopivia nastallisia ja nastattomia malleja. Miesten ja naisten juoksukenkien lisäksi löytyy valikoimasta unisex kenkiä. Naisten juoksukengät on merkitty kirjaimella (N) ja miesten mallit kirjaimella (M). Unisex malleissa ei tuotenimen perässä ole merkintää. Polkujuoksun lisäksi Suomessa Inovin suunnistuskengät ovat erittän suosittuja suunnistajien parissa

Inov malliston kengissä mainitaan aina onko lesti Universal vai Precision muotoa. Universal lesti on leveämpi varvaspäässä, ja sopii leveille jalkaterille kun taas precision lesti on jalkaterän ja varpaiden kohdalta kapeampi. Kenkien tuotekorteilla on aina myös mainittu n.k. droppi (heel to toe drop) joka kuvaa kenkäpohjan rakennetta, eli se on mitta kantapään ja jalkaterän korkeuserosta. Kaikki kaupastamme löytyvät mallit ovat neutraaleja ilman pronaatiota suuntaan tai toiseen. Verkkokauppamme Live asiakaspalvelustamme saat halutessasi osaavaa apua oikeiden kenkien valintaan, oli lajisi sitten suunnistus, polkujuoksu tai perinteinen lenkkeily. Kaikissa malleissa on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus, joten juoksukenkien ostaminen netistä Fun Raise verkkokaupasta on riskitön valinta.

Naisten ja miesten juoksukengät nastoilla takaavat varman pidon

Nastakengät antavat loistavan pidon liukkaalla ja jäisellä alustalla. Uutuudet Arctic Claw 300 ja Arctic Talon 275 on kehitetty vaativia talviolosuhteita silmällä pitäen. Arctic Claw 300 mallissa on 16 Icetec nastaa jotka takaavat hyvän pidon jäisellä tai lumisella juoksualustalla. Arctic Talon on hieman kevyempi tossu joka on varustettu 14 Icetec nastalla. Molemmat juoksukengät ovat n.k. unisex malleja joista löytyvät sekä naisten että miesten jalkoihin sopivat koot. Talvijuoksussa hyvä pito vähentää loukkaantumisriskiä ja liukkaasta alustasta helposti aiheutuvaa lihasten jumiutumista, koska epävarma pito heikentää juoksun rentoutta ja luonnollista askeltekniikkaa.

X-Talon 212 maastojuoksukengät esittelyssä

Inovin X-Talon 212 on huippukevyt kilpakenkä maastojuoksuun. Kenkä painaa vain 212 g. Kenkien välipohja on ohut ja kannan ja jalkaterän korkeus, heal to toe drop, on 6 mm. Nämä huippukengät soveltavat maastojuoksun lisäksi erinomaisesti myös suunnistukseen ja trail runiin. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo