Juoksumatot

Juoksumatot

Hyvä juoksumatto on tehokas harjoitteluväline niin kuntosaleille, kuin myös kotiin. Sen avulla teet liikkumisesta tehokasta myös ahtaammissa tiloissa. Fun Raise verkkokaupan valikoimasta löydät nyt kaikki laadukkaimmat ja suosituimmat juoksumatot netistä edulliseen hintaan ja voit myös tilata ne itsellesi kätevästi ilman toimituskuluja. Valikoimamme kattaa sopivat mallit niin harrastajille, kuin myös ammattilaisten vaativaan käyttöön. Suosittelemme esimerkiksi uutta Gymstick Diamond Run mallistoa josta löytyy kolme eri laadukasta vaihtoehtoa kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla. Vertailussa mallin 4.0 maksiminopeus on 18 km/h (3.20 min/km) ja suurempien mallien 7.0 ja 10.0 maksiminopeus on 20 km/h (3.00 min/km). Tämä 10.0 malli on kaikista paras ja sopii myös pieniin kuntosaleihin. Malli on varustettu moottorilla jonka huipputeho on 4,5 hv. Juoksualustan kaltevuuskulma on helposti säädettävissä.

Huom! Ilmainen toimitus perille sisältyy laitteiden hintaan.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

TM Run 2.5 Juoksumatto (TARJOUS) Gymstick

529,00 €

TM Run 3.0 Juoksumatto Gymstick

679,00 €

FitNord Sprint 200 Juoksumatto FitNord

1 199,00 €

Kettler Axos Sprinter 3 Juoksumatto Kettler

999,00 €

Diamond Run 4.0 Juoksumatto (TARJOUS) Gymstick

999,00 €

FitNord Sprint 300 Juoksumatto FitNord

1 499,00 €

Kettler Race Juoksumatto (UUTUUS) Kettler

1 290,00 €

BH Fitness Pioneer R2 Juoksumatto BH Fitness

1 299,00 €

Kettler Axos Sprinter 5 Juoksumatto Kettler

1 379,00 €

FitNord Sprint 500 Juoksumatto FitNord

1 999,00 €

Diamond Run 7.0 Juoksumatto Gymstick

1 790,00 €

Diamond Run 10.0 Juoksumatto Gymstick

2 490,00 €

Kettler Run S Juoksumatto Kettler

3 599,00 €

Pro Run 100 Juoksumatto Gymstick

4 999,00 €

Juoksumaton suojamatto 200 X 100 cm FitNord

54,90 €

Sykevyö 5 kHZ, analoginen FitNord

49,90 €

Voiteluaine juoksumatoille Gymstick

19,90 €

Juoksumatto harjoitusmuotona

Juokseminen on huippusuosittu ja erittäin tehokas liikuntamuoto, jonka avulla voit kehittää kestävyyttäsi ja polttaa rasvaa. Se voi olla kuitenkin raskasta vasta kuntoilun aloittaneille ja esimerkiksi Suomen vaihtelevat sääolot tekevät omat haasteensa. Juoksumatot kuluttavat yhtä tehokkaasti kaloreita ja mahdollistavat harjoittelun intensiteetin tarkan säätämisen, jonka ansiosta ne sopivat erityisesti vasta liikkumisen aloittaneille. Laitteen näyttö seuraa harjoitustasi ja näet sieltä helposti kaikki mielenkiintoiset tiedot harjoituksen kulusta. Lisäksi niiden avulla voit kasvattaa kuntoasi vaikkapa samalla, kun katselet lempi televisio-ohjelmaasi kotona. Lisäksi, jos et pidä juoksemisesta tai oma kuntotaso ei yksinkertaisesti vielä riitä, niin mattoa voidaan käyttää hyvin myös kävelemiseen ja säätelemällä laitteen kaltevuutta voidaan sekin muuttaa tehokkaaksi harjoitteluksi. Esimerkiksi Gymstick TM Run 2.5 on edullinen vaihtoehto, jos tarkoitus on ensisijaisesti kävellä tai hölkätä kevyesti.

Hyvät Gymstick ja Kettler juoksumatot netistä - paras hinta

Juoksumatot netistä edulliseen hintaan löydät Fun Raise verkkokaupan kattavasta urheiluväline valikoimasta, mistä tilaamalla saat tuotteillesi nopean kuljetuksen lisäksi nyt myös välineet perille toimituskuluitta. Hyvä juoksumatto on tehokas väline niin liikunnan aloittaneille, kuin myös ammattilaisille osaksi harjoitteluohjelmaa. Merkeissä löytyy valinnan varaa.  Jos haluat suosia suomalaista, paras valintasi on Gymstick juoksumatto. Tällaisen kuntolaitteen avulla voit pudottaa painoa, kehittää kestävyyttäsi tai tehdä vaikkapa alkulämmittelyt. Valikoimastamme löydät nyt huippulaadukkaat merkit, joiden varaosapalvelu myös toimii. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tee urheilusta hauskempaa oikeilla välineillä. Juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan laitteen valintaan saat tarvittaessa apua myös asiakaspalvelustamme. Kaikki valikoimamme mallit toimitetaan perille kotiovelle asti. Tätä kevyemmät toimitetaan postin lähimpään noutopisteeseen josta asiakas noutaa laitteen.

Miten valitset itselle sopiva juoksumatto

Juoksumatto kannattaa valita oman tarpeen mukaan. Jos aiot enimmäkseen kävellä tai hölkätä hiljaa, edullisemmat matot toimivat hyvin ja maksiminopeus 12 km/h riittää aivan mainiosti. Jos aiot juosta kovempaa, on syytä valita hieman vankempirakenteinen matto, jonka moottoriteho on riittävä. Maksiminopeuden tulee tällöin olla 16 – 20 km/h. Mitä vankempi malli on, sen parempi on myös yleensä askeleen vaimennus. Jos aiot juosta säännöllisesti, useita kertoja viikossa ei myöskään välttämättä kannata ostaa edullisinta mallia. Satunnaisesti harjoittelevalle vaatimustaso ei ole yhtä korkea.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo