Epilaattorit y.m.

Epilaattorit y.m.

Täältä löydät epilaattorit, ladyshavet sekä lämminvahalla toimivat laitteet ihokarvojen poistoon. Laadukkaat Beurer laitteet ovat markkinoiden parhaita hinta / laatusuhteeltaan ja laitteiden takuuajat ovat pitkät, kolmesta viiteen vuoteen.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer HL35 Ladyshaver Beurer

49,90 €

Beurer HL70 3in1 Epilaattori Beurer

79,90 €

ELLE HLE40 Lämminvahalla toimiva karvanpoistolaite Beurer

59,90 €

Beurer IPL10000 Karvanpoistolaite Beurer

439,00 €

Epilaattori tai ladyshaver edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta osta netistä epillaattori, ladyshaver ja muut karvanpoistolaitteet edullisesti netistä. Tuotteidemme hinta on aina edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa. Beurer kauneustuotteet ovat paitsi hyviä myös designiltaan tyylikkäitä. Esimerkiksi ELLE by Beurer HLE 30 ladyshaver on voittanut arvostetun Reddot Design Awardin. Asioidessasi nettikaupassamme, voit hyödyntää LIVE asiakaspalveluamme joka toimii chatin välityksellä. Täältä saat nopeasti vastauksia tuotteisiin, valikoimaan ja muihin kauppaamme liittyviin kysymyksiin. Kaikissa yli 50 € tilauksissa rahti on aina ilmainen, ja tätä pienemmissä tilauksissa se on kiinteä 4.90 eikä muita kuluja kuten käsittelykuluja tai pientoimituskuluja kaupassamme ole. Eli tiedät mitä ja mistä maksat heti. Toimituksemme ovat nopeita ja lähtevät matkaan tilauspäivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti kuljettaa paketit perille 1 – 2 päivässä ruuhka-Suomessa, ja viimeistään kolmessa päivässä koko Suomeen. Ostoksesi maksat joko laskulla, luottokortilla, verkkopankin kautta tai osamaksulla 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Tilatessasi tuotteet laskulla saat aina tilaamasi tuotteet kotiin ennen kuin on laskun maksun aika. Verkkokauppamme kaikki maksuliikenne hoituu turvallisesti ja helposti kumppanimme Klarnan Klarna Checkout järjestelmässä. Yhtiö on pohjoismaiden johtava verkkokauppamaksuliikenteen operaattori. Tervetuloa ostoksille 100 % suomalaiseen Fun Raise verkkokauppaan!

Beurer IPL10000 Salon Pro karvanpoistolaite esittelyssä

Beurer IPL10000 Salon Pro karvanpoistolaite sopii niin dermatologien ammattikäyttöön kuin kotikäyttöönkin. Se toimii valoimpulssi menetelmän avulla. Menetelmä tarkoittaa, että hiustuppi imee valoa joka muuttuu lämmöksi joka tuhoaa kasvuvaiheessa olevan hiustupin. Tuhoutuneen ihokarvan tilalle ei kasva uutta karvaa. Tämä menetelmä on kliinisesti todistettu toimivan pysyvään karvanpoistoon. Laitteen takuu on jopa 5 vuotta. Koko vartalon karvanpoisto käsittely onnistuu alle puolessa tunnissa (kädet, kasvot, jalat, kainalot ja bikinialue). Laite on nyt tarjouksessa kaupassamme 20 % alennuksella normaalihinnasta. Lisätietoa tuotteesta löydät tuotekortilta.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo