Hiustenhoito

Hiustenhoito

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat Beurer laitteet hiustenhoitoon. Valikoimasta löytyvät hiusten kuivaimet, suoristajat ja kihartimet.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Severin HS0707 hiustenleikkuri Severin

27,00 €

Beurer HC25 matkakuivain Beurer

24,90 €

Beurer HC30 hiustenkuivain Beurer

29,90 €

Elle by Beurer HDE10 Matkakuivain Beurer

24,90 €

Beurer HT60 Multistyler Beurer

59,90 €

Severin HS0702 Kotiparturi Severin

59,00 €

Hiustenkuivaajat, suoristajat ja kihartimet edullisesti netistä

Hiuskihartimet, suoristajat ja hiustenkuivaajat ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Valikoimistamme löytyvät hyvät Beurer laitteet hiustenhoitoon ovat hyviä, ja tuotemerkin laatuun voi aina luottaa. Tuotteiden korkean laadun takeena on pitkä takuuaika, joka lähes kaikissa tuotteissa on 3 vuotta.  Esim. hiustenkuivaaja malleja löytyy myös sopivan kokoisina mukaan matkalle, kuten HDE10 ja ELLE by Beurer HDE 15 mallit. Laitteiden hinta on kaupassamme aina kilpailukykyinen ja edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa.  Tutustu valikoimaamme ja osta laitteesi laadukkaasta suomalaisesta verkkokaupasta. Kun asioit Fun Raise nettikaupassa, voit halutessasi hyödyntää Live asiakaspalveluamme mikä toimii chatin välityksellä. Täältä saat nopeasti vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Tilausten osalta on hyvä tietää, että kaikissa yli 50 € tilauksissa toimituksemme ovat aina ilmaisia. Tätä pienemmissä tilauksissa rahtikulu on 4.90. Muita käsittelykuluja emme tilauksista peri koskaan. Hiustenhoitoon soveltuvien tuotteiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita tuotteita kauneudenhoitoon. Ostoksesi maksat kätevästi ja turvallisesti Klarna Checkoutissa. Voit maksaa ostoksesi haluamallasi tavalla: laskulla, erämaksulla, luottokortilla tai verkkopankkisi kautta. Tilatessasi tuotteita laskulla, saat aina tuotteet kotiisi ennen laskun eräpäivää. Fun Raise on liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut suomalainen nettikauppa. Valikoimastamme löydät tuhansia laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Panostamme korkeaan laatuun niin tuotteiden kuin palvelumme laadun osalta. Kauppamme on auki 24/7 niin arkena kuin pyhänä ja myös Live asiakaspalvelumme on toiminnassa suurimman osan vuorokaudesta. Tervetuloa ostoksille!

ELLE by Beurer HTE50 Multistyler esittelyssä

ELLE by Beurer HTE50 Multistylerilla voit vaihtaa hiustyyliäsi vaikka viikon jokaisena päivänä. Yhdistettyyn suoristajaan ja kihartimeen kuuluu seitsemän erilaista terää hiusten muotoiluun haluamallasi tavalla. Suoristusraudan ja kreppiraudan lisäksi, settiin kuuluu spiraalirauta, kaksi eri kiharrinrautaa pienille ja isoille kiharoille sekä kiharrinpihdit. Lisäinfoa tuotteesta löydät tuotekortilta.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo