Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka osastoltamme löydät laadukkaita Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja luomukosmetiikka tuotteita. Suomessa kehitetty ja valmistettava luonnonkosmetiikka sarja on ekokosmetologi Anu Ruohoston kehittämä. Anu alkoi kehittämään omaa luomukosmetiikka-sarjaa vuonna 2010, koska markkinoilta ei löytynyt tarpeeksi hyviä tuotteita. Sarjan tuotteet ovat 100% luonnonmukaista raakakosmetiikkaa, joten ne hoitavat ja uudistavat ihoa ihan eri tavalla kuin synteettinen kosmetiikka. Tuotteet ovat niin luonnollisia, että niitä voi vaikka syödä.                  


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Anumati Naturals Moisturizing Body Milk 100 ml Anumati Naturals

38,90 €

Anumati Naturals Gentle Cream Cleanser 100 ml Anumati Naturals

33,90 €

Anumati Naturals Soothing Facial Mist 100 ml Anumati Naturals

33,90 €

Anumati Naturals Balancing Herbal Serum 25 ml Anumati Naturals

45,90 €

Anumati Naturals Rich Hydrating Cream 24h 30 ml Anumati Naturals

43,90 €

Anumati Naturals Antioxidant Age Cream 30 ml Anumati Naturals

51,90 €

Anumati Naturals Anti-Stress Cream 30 ml Anumati Naturals

43,90 €

Anumati Naturals Brightening Cream Scrub 75 ml Anumati Naturals

36,90 €

Suomalainen luonnonkosmetiikka on puhdasta

Anu Ruohoston kehittämät huippulaadukkaat luomukosmetiikka tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja ne sekä kehitetään että valmistetaan Suomessa. Puhtaiden raaka-aineiden ja valmistusprosessin lisäksi, myös lähialuelogistiikan myötä tuotteiden ekologinen jalanjälki muodostuu erittäin pieneksi. Tuotteille on myönnetty Avainlippu- ja Design From Finland -tunnustukset. Anumati Naturals on ensimmäisenä luomuksometiikka-sarjana saanut myös Made Safe sertifikaatin. Tuotteet ovat ekokosmetologien ammattikäytössä, mutta ne soveltuvat hyvin myös päivittäiseen ihonhoitoon.

Luomukosmetiikka tuotteet netistä Fun Raise verkkokaupasta

Luomukosmetiikka tuotteet ostat kätevästi netistä Fun Raise verkkokaupasta. Luomukosmetiikan lisäksi, meiltä löydät laajan valikoiman muita Suomessa kehitettyjä ja valmistettavia tuotteita. Kaupasta löytyy maailmalla tunnettuja suomalaisia brandeja mutta pyrimme jatkuvasti löytämään myös kotimaisten start-up yritysten laadukkaita tuotteita joiden myyntiä voimme edistää niin Suomessa kuin ulkomailla. Nettikaupastamme löydät vain laadukkaita tuotteita ja niiden hinta on aina edullinen suhteessa laatuunsa. Siksi annammekin tuotteillemme hintalupauksen, eli jos ostoksesi jälkeen löydät samat tuotteet toisesta suomalaisesta verkkokaupasta edullisemmin, hyvitämme hinta erotuksen. Asioidessasi kaupassamme, sinun on hyvä tietää, että kaikissa yli 50 € ostoksissa, rahti on ilmainen, ja tätä pienemmissä ostoksisissa perimme toimituksesta kiinteän kulun joka on 4,90. Live asiakaspalvelustamme saat nopeaa palvelua ja asiantuntevaa apu nettikauppaamme ja valikoimamme tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kauppamme on auki 24/7 niin arkena kuin pyhänäkin. Kaikki kaupan maksuliikenne hoituu turvallisesti Klarna Checkoutin kautta. Jos käytät laskutus vaihtoehtoa, saat aina tuotteet ensi ja maksat vasta kun olet saanut tuotteet käsiisi.  Kun suosit suomalaisia tuotteita ja asioit suomalaisessa verkkokaupassa, edistät myös suomalaista työtä. Tervetuloa ostoksille Fun Raise verkkokauppaan!

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo