Manikyyri & pedikyyri

Manikyyri & pedikyyri

Manikyyri & pedikyyri kategoriasta löydät laadukkaat laitteet ja tarvikkeet kynsien hoitoon, kynsien muotoilusta kynsilakan kuivaukseen.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer MP42 Mani/pedikyyrisetti Beurer

58,90 €

Beurer MP62 Mani/pedikyyrisetti Beurer

79,90 €

Beurer MP60 + Profiset Mani/pedikyyrisetti Beurer

89,90 €

Beurer MP100 mani/pedikyyriasema Beurer

148,00 €

Beurer MP48 LED/UV Kynsienkuivain Beurer

69,90 €

Beurer MP58 UV Kynsienkuivain tehokkaalla tuulettimella Beurer

89,00 €

Manikyyri- ja pedikyyrisetit kotiin ja ammattikäyttöön netistä

Manikyyrisettien valikoimasta löytyvät niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöön soveltuvia settejä. Yhdistetty mani-ja pedikyyrisetti MP62 on näistä ylivoimaisesti suosituin. Tämä setti sisältää 10 erilaista terää jolla trimmaat kätesi ja jalkasi kätevästi kotona. Kattavin ELLE by Beurer mani- pedikyyriasema soveltuu myös kotikäyttöön mutta on lisäksi erittäin suosittu kauneudenhoidon ammattikäytössä. Käsien, jalkojen ja kynsien hoitoon soveltuvien tuotteiden lisäksi löydät Kauneus-osastoltamme laajan valikoiman kasvojen hoitoon ja karvojen poistoon sopivia laitteita. Valikoimamme tuotteiden hinta on aina edullinen suhteessa korkeaan laatuunsa. Tilatessasi tuotteita netistä Fun Raise verkkokaupasta, on hyvä tietää, että toimitus yli 50 euron ostoksille on aina ilmainen. Jos tilauksesi arvo on pienempi, toimituskulu on aina kiinteä 4.90. Mitään muita käsittelykuluja emme peri. Kauneustuotteet toimitetaan nopeasti ja suurin osa valikoimamme tuotteista toimitetaan postiin saman päivänä kuin teet ostoksesi. Maksaa voit laskulla, luottokortilla tai verkkopankin kautta, eli valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Voit halutessasi myös hyödyntää erämaksua kuukausierissä. Tällöin voit valita kuukausierät omien tarpeidesi mukaan, joko 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukautta. Kauppamme maksuliikenne kulkee turvallisesti Klarna Checkoutin kautta. Klarna on pohjoismaiden suurin verkkokauppojen maksuliikenteen operaattori. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset tukea asioidessasi nettikaupassamme, voit kätevästi hyödyntää Live asiakaspalveluamme joka toimii chatin välityksellä. Tervetuloa ostoksille Fun Raise verkkokauppaan!

Beurer MPE 58 kynsistudio esittelyssä

Elle by Beurer MPE 58 on tehokkaaseen kynsien kuivaukseen kehitetty huippu laadukas kynsistudio. Laite toimii UV-valolla jonka tuottaa 4 erillistä UV-lamppua. Laitteesta löytyvä peili heijastaa lamppujen valoa ja tehostaa näin niiden käyttöä. Näin kynsien geeli kovettuu ja kuivuu tasaisemmin. Laitteessa on ajastin jonka avulla voit valita 60 tai 90 sekunnin UVG-valaistuksen tai myös jatkuvan valaisun. Tässä mallissa on myös erittäin tehokas tuuletin joka kuivattaa tavallisen kynsilakan tasaisesti jolloin se myös säilyy pidempään. Tämän laitteen takuu on jopa kolme vuotta.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo