Meikkipeilit

Meikkipeilit

Tästä kategoriasta löydät laadukkaan valikoiman suurentavia meikkipeilejä. Beurer meikkipeilit ovat laadukkaita ja niissä on pitkät takuuajat.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer BS49 valaistu meikkipeili ø 11cm Beurer

39,90 €

Beurer BS55 Valaistu meikkipeili ø13 cm Beurer

49,90 €

Beurer BS59 meikkipeili ø 11cm seinäkiinnikkeellä Beurer

49,90 €

Beurer BS69 valaistu meikkipeili ø 17cm (TARJOUS) Beurer

69,00 €

Beurer BS89 meikkipeili LED valolla Beurer

99,00 €

Beurer BS99 meikkipeili LED valolla Beurer

129,00 €

Suurentava Beurer meikkipeili on laadukas valinta

Kauneus kategoriastamme löydät laajan valikoiman valaistuja ja suurentavia meikkipeilejä. Suurentava Beurer meikkipeili on laadukas ja varma valinta kotikäyttöön.  Suurimmassa osassa malleista suurennus on 5x. Mallistosta löytyy niin meikkipöydälle asetettavia peilejä kuin esim. kylpyhuoneen peiliin kiinnitettäviä suurentavia malleja. Hyvän suurentavan meikkipeilin ostat kätevästi ja edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta.  Korkean laadun lisäksi, tuotteiden design on erittäin tyylikäs. Mallistosta löytyy myös käsilaukkuun sopiva malli. Meikkipeili on lähes joka naisen varuste ja se sopii myös hyvin esimerkiksi syntymäpäivä- tai joululahjaksi.

Meikkipeilit ja muut kauneustuotteet edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta löydät netistä laajan valikoiman meikkipeilejä ja muita tuotteita kauneudenhoitoon. Olemme täysin suomalainen yritys jonka toiminta laajenee myös kansainvälisesti. Valikoimastamme löydät vain laadukkaita tuotemerkkejä ja tuotteita kilpailukyiseen hintaan. Tuotteiden hinta on aina edullinen suhteessa niiden hyvään laatuun. Siksi annammekin kaupan tuotteille hintalupauksen: jos tilattuasi tuotteen löydät saman tuotteen edullisemmin toisesta suomalaisesta verkkokaupasta, hyvitämme sinulle hintaerotuksen. Tarkempaa tietoa hintalupauksestamme löydät Fun Raise verkkokaupan myyntiehdoista. Kauppamme on auki 24/7 niin arkena kuin pyhänäkin. Pyrimme myös pitämään auki Live asiakaspalvelumme suurimman osan vuorokaudesta, myös myöhään iltaisin. Täältä saat nopeaa ja asiantuntevaa apua nettikaupan tuotteisiin ja toimintaan liittyviin kysymyksiin nopeasti ja ketterästi. Mikäli emme heti tiedä vastausta kysymykseesi, selvitämme sen pikaisesti. Asioidessasi kaupassamme, sinun on hyvä tietää, että kaikki yli 50 € tilaukset toimitetaan aina rahtivapaasti sinulle. Kauneus osastomme tuotteet toimitetaan poikkeuksetta postitse ja toimitukset lähtevä tilauspäivänä tai viimeistään tilausta seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä. Tätä pienemmissä tilauksissa toimituskulu on aina 4.90, eikä muita kuluja, kuten käsittelykuluja tai pientilauskuluja kaupassamme ole.  Maksuvaihtoina löytyvät laskutus, erämaksu, luottokorttimaksu sekä verkkopankkimaksu. Verkkokaupan maksuliikenne tomii turvallisesti ja luotettavasti Klarna Checkoutin välityksellä. Klarna on johtava verkkokauppojen maksuliikenteeseen erikoistunut yritys pohjoismaissa. Tervetuloa ostoksille!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo