Koripallot

Koripallot

Koripallovalikoimastamme löytyvät Spalding koripallot niin sisällä kuin ulkona pelaamiseen.

Koripallojen koot:
Koko 5: Mini- ja mikrosarjat
Koko 6: Naiset, A-, B-, ja C-tytöt, C-pojat
Koko 7: Miehet, A- ja B-pojat

Tuotemerkki
Oletusjärjestys

TF-50 koripallo (7) (TARJOUS) Spalding

19,90 €

TF 33 koripallo (6) Spalding

28,90 €

TF -250 Composite koripallo (5) Spalding

39,90 €

TF Trainer koripallo (1,4 kg) Spalding

49,90 €

NBA Heritage koripallo (7) Spalding

49,90 €

NBA Gold indoor/outdoor koripallo (7) Spalding

59,90 €

TF-1000 Legacy koripallo (6) Spalding

69,90 €

Euro League Official koripallo (7) Spalding

84,90 €

Official NBA Gameball koripallo (7) Spalding

199,00 €

WNBA Gameball replica koripallo (6) Spalding

69,90 €

Wilson Illuminator koripallo (koko 6) Wilson

28,00 €

Wilson Reaction koripallo Wilson

36,00 €

SKLZ Official Weight Control Basketball SKLZ

39,90 €

SKLZ Heavy Weight Control Basketball SKLZ

44,90 €

Fun Raise verkkokaupan koripallovalikoima

Koripallovalikoimastamme löytyy niin nahkaisia virallisia NBA koripalloja kuin komposiittipalloja ja katukoripalloja. Jos etsit tiettyä Spalding pallomallia etkä löydä sitä täältä, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kaikki mallit ovat saatavilla 6 – 10 arkipäivän kuluessa. Seurat ja joukkueet voivat myös kätevästi tehdä yhteistilauksia kauttamme edulliseen hintaan. Seuratilauksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin teemme tarjouksen.

Spalding TF-33 koripallo esittelyssä

Spaldingin TF-33 koripallo on kehitetty ensisijaisesti katukoripalloon. Se on sekä Suomessa että kansainvälisesti hyväksytty peliväline nimenomaan katukorikseen jota pelataan myös kilpamuodossa kolmen henhen joukkuein. Pallossa on erittäin hyvä pito ja sitä voi käyttää myös sisätiloissa pelattaessa. Pallon koko 6 on virallisesti katukoriksessa käytettävä pallokoko.

Koripallot ja muut urheilutarvikkeet netistä

Fun Raise verkkokaupasta voit ostaa urheilutuotteita edullisesti netistä suomalaisesta kaupasta. Laajasta valikoimastamme löydät vain laadukkaita tuotteita. Hinta on aina edullinen. Varastotuotteiden toimitukset ovat erittäin nopeita ja ennen klo 14. arkipäivisin tilatut tuotteet lähtevät matkaan vielä saman päivän kuluessa postilla. Kun tilaat tuotteita yli 50 euron arvosta kerralla, kuljetus on aina ilmainen. Alle 50 € tilauksissa toimituskulu on aina kiinteä 4.90. Mikäli asut pääkaupunkiseudulla voit myös noutaa tilaamasi tuotteet noutopisteestämme joka sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa, n. 25 km Helsingistä länteen. Tuotteisiin ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä saat asiantuntevaa ja nopeaa palvelua Live asiakaspalvelustamme joka toimii chatin välityksellä. Ostoksesi voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, luottokorttimaksuna tai laskulla. Laskulla maksaessasi saat aina tilaamasi tuotteet ensin ja maksat vasta tämän jälkeen, 14 päivän kuluessa tilauksesta. Kaupan urheilu-, terveys- tai hyvinvointituotteita ostaessasi kaikki maksut hoituvat johtavan pohjoismaisen verkkokauppa maksuoperaattorin Klarna Checkoutin kautta.  Voit myös maksaa ostoksesi erämaksuilla jaettuna kolmelle, kuudelle, 12, 24 tai 36 kuukaudella. Lisätieto a maksutavoista löydät Ohjeet-sivulla sekä klarnan verkkosivuilta osoitteessa www.klarna.fi.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo