Korit ja koripallotelineet

Koripalloteline ja koripallokori valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat merkit ja tuotteet . Valikoimasta löytyy malleja niin pihakäyttöön kuin sisätiloihin vaikkapa seinälle tai oven pieleen. Meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. LIVE asiakaspalvelustamme saat tarvittaessa apua kori- tai koripallotelinevalintaan. Pihakoris on hauska liikuntamuoto joka saa kaiken ikäiset innostumaan ja liikkumaan. Pelaamisen lisäksi heittoharjoittelu on helppoa omalla kotipihalla. Telineiden säädettävyyden myötä, koripallokori on helppo asettaa oikealle korkeudelle. Useimmat mallit ovat säädettäviä ja ne saadaan korkeimmillaan 305 cm tasolle joka on virallinen aikuisten korkeus. Juniorimalleissa korkeus on matalampi.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

SKLZ Minikoripalloteline Micro + pallo SKLZ

49,90 €

Pure2Improve Fun Hoop koripallokori Pure 2 Improve

49,90 €

Pure2Improve Fun Hoop Large koripallokori Pure 2 Improve

64,90 €

P2I Säädettävä koripalloteline Pure 2 Improve

249,00 €

NBA Logoman Jr koripalloteline Spalding

299,00 €

Spalding NBA Alley-Oop koripalloteline Spalding

329,00 €

Spalding NBA Logoman koripalloteline Spalding

399,00 €

NBA Highlight Acrylic koripalloteline Spalding

499,00 €

Spalding NBA Gametime koripalloteline Spalding

579,00 €

Spalding NBA Gold koripalloteline (TARJOUS) Spalding

829,00 €

NBA Platinum koripalloteline (TARJOUS) Spalding

1 099,00 €

Spalding NBA Beast koripalloteline Spalding

1 990,00 €

Spalding NBA Gold In-Ground koripalloteline Spalding

1 299,00 €

Spalding NBA Polycarbonat Backboard 112cm Spalding

325,00 €

Spalding Acrylic Backboard 127cm Spalding

449,00 €

Spalding NBA Extension Bracket Spalding

69,00 €

Pure2Improve Koripallon palautin Pure 2 Improve

64,90 €

Koripallokori puolapuihin taustalevyllä Dinox

129,00 €

Siirrettävä koripalloteline ulos pihalle

Suuresta koripalloteline valikoimasta löydät huippulaadukkaat Spalding NBA sarjan koristelineet ulos pihalle. Nämä ovat rakenteeltaan vankkoja ja kestäviä, ja näyttävät myös tyylikkäiltä. Eri malleja löytyy niin koripallon heittoharjoitteluun kuin koripallon pelaamiseen. Niiden korkeutta voidaan säätää niin lapsille kuin aikuisillekin sopivaksi. Aikuisten virallinen korirenkaan korkeus on 305 cm. Perheen pienemmille löytyy matalampia telineitä, kuten esimerkiksi Pure2Improve jonka säätökorkeus on 180 – 215 cm. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva malli kaikkiin tarpeisiin. Hyödynnä asiantuntemustamme käyttämällä asiakaspalvelu chattia, niin autamme valitsemaan oikean mallin joka soveltuu parhaiten sinulle. Koripalloilun ykkösbrändin lippulaivamalli on NBA Gold koripalloteline joka löytyy sekä siirrettävänä versiona että maahan upotettavalla rungolla.

Siirrettävän koripallotelineen tukena toimii painoalusta, joka täytetään joko hiekalla tai vedellä. Painoalustaan on useimmiten kiinnitettynä kuljetuspyörät jotka helpottavat telineiden siirtämistä. Mikäli mahdollista, telineet kannattaa ottaa sisävarastoon talven yli. Jos tätä mahdollisuutta ei ole, on tärkeää muistaa tyhjentää vesisäiliö hyvissä ajoin ennen pakkasten tuloa.

 

Laadukkaat koripallotelineet ja korit kotiin edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta tilaat helposti ja edullisesti koripallotelineet tai korit kotiin netistä. Verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita urheiluvälineitä moniin eri lajeihin edulliseen hintaan. Laajan koripalloteline valikoiman ja korien lisäksi, myös sopivat välineet ja vaatteet muihin lajeihin. Verkkokaupassa on käytössä myös hinta takuu, mikä tarkoittaa, että hintaerotus hyvitetään takaisin sinulle, jos löydät ostamasi tuotteen halvemmalla muualta. Tämän lisäksi sinua palvelee osaava ja ystävällinen live-asiakaspalvelu, josta saat vastauksia tuotteisiin tai tilauksiin koskevissa kysymyksissä reaaliajassa. Kauppamme on auki 24/7 ja live asiakaspalvelu on auki suurimman osan vuorokaudesta, myös esimerkiksi viikonloppuiltaisin. Tuotteidemme hinta on aina kilpailukykyinen, ja kaupastamme löydät vain laadukkaita urheiluvälineitä muun muassa kaikkiin palloilulajeihin. Ostoksesi maksat kätevästi Klarna laskulla, luottokortilla tai verkkopankkisi kautta, oman valintasi mukaan. Myös erämaksuvaihtoehto on mahdollinen. Ostaessasi laskulla saat toimituksen perille ennen maksamista.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo