Korit ja koripallotelineet

korit ja koripallotelineet tuoteryhmä markkinointikuva

Laajasta kori- ja koripallotelinevalikoimastamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. LIVE asiakaspalvelustamme saat tarvittaessa apua kori- tai koripallotelinevalintaan.
Huom! Kakki yli 50 € tilaukset toimituskuluitta. Spalding NBA ja AND1 koripallotelineet toimitetaan kotiovelle asti rahtivapaasti.
 

Tuotemerkki
Oletusjärjestys

SKLZ® Minikoripalloteline SKLZ

59,00 €

SKLZ® Minikoripalloteline Street + pallo SKLZ

69,90 €

P2I Säädettävä koripalloteline Pure 2 Improve

249,00 €

NBA Highlight Acrylic koripalloteline (TARJOUS) Spalding

489,00 €

NBA Gametime koripalloteline Spalding

649,00 €

NBA Gold koripalloteline (TARJOUS) Spalding

799,00 €

NBA Platinum koripalloteline (TARJOUS) Spalding

1 099,00 €

NBA Gold In-Ground koripalloteline Spalding

1 299,00 €

Valettava koripalloteline Strong

1 029,00 €

Spalding Acrylic Backboard Spalding

369,00 €

Koripallokori puolapuihin Dinox

115,00 €

Parhaat koripallotelineet ja korit pihalle

Suuresta koripalloteline valikoimasta löytyvät m.m Spaldingin huippulaadukkaat NBA sarjan koristelineet pihalle. Spalding koripallotelineet ovat rakenteeltaan vankkoja ja kestäviä, ja näyttävät myös tyylikkäiltä. Eri malleja löytyy niin koripallon heittoharjoitteluun kuin koripallon pelaamiseen. Niiden korkeutta voidaan säätää niin lapsille kuin aikuisillekin sopivaksi. Uutena mallina kaudelle 2016 löydät valikoimistamme laadukkaan Spalding NBA Gametime koristelineen joka ominaiusuksiltaan hyvin pitkälle vastaa aiempaa NBA Silver mallia. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva malli kaikkiin tarpeisiin. Hyödynnä asiantuntemustamme käyttämällä asiakaspalvelu chattia, niin autamme valitsemaan oikean mallin joka soveltuu parhaiten sinulle.

AND 1 koripallotelineet löydät myös valikoimastamme. AND1 koristelineet ovat hinta / laatu suhteeltaan erittäin hyviä. Jos sinulla jo on olemassa seinä johon kiinnittää kori, koripallotelineen vaihtoehtona on seinään kiinnitettävä korilevy.

Pihakoris on hauska liikuntamuoto joka saa kaiken ikäiset innostumaan ja liikkumaan. Pelaamisen lisäksi heittoharjoittelu on helppoa omalla kotipihalla. Telineiden säädettävyyden myötä, kori on helppo asettaa oikealle korkeudelle. Useimmat mallit ovat säädettäviä ja ne saadaan korkeimmillaan 305 cm tasolle joka on virallinen aikuisten korkeus. Juniorimalleissa korkeus on matalampi.

Osta koripalloteline tai kori kotiin edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta tilaat helposti ja edullisesti koripallotelineen tai korin kotiin netistä. Verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita urheiluvälineitä moniin eri lajeihin edulliseen hintaan. Laajan koripalloteline valikoiman ja korien lisäksi, myös sopivat välineet ja vaatteet muihin lajeihin. Verkkokaupassa on käytössä myös hinta takuu, mikä tarkoittaa, että hintaerotus hyvitetään takaisin sinulle, jos löydät ostamasi tuotteen halvemmalla muualta. Tämän lisäksi sinua palvelee osaava ja ystävällinen live-asiakaspalvelu, josta saat vastauksia tuotteisiin tai tilauksiin koskevissa kysymyksissä reaaliajassa. Kauppamme on auki 24/7 ja live asiakaspalvelu on auki suurimman osan vuorokaudesta, myös esimerkiksi viikonloppuiltaisin. Tuotteidemme hinta on aina kilpailukykyinen, ja kaupastamme löydät vain laadukkaita urheiluvälineitä muun muassa kaikkiin palloilulajeihin. Ostoksesi maksat kätevästi Klarna laskulla, luottokortilla tai verkkopankkisi kautta, oman valintasi mukaan. Myös erämaksuvaihtoehto on mahdollinen. Ostaessasi laskulla saat toimituksen perille ennen maksamista. 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo