Lahjaideat teinitytöt

Lahjaideat teinitytöt

Täältä löydät lahjavinkkejä teini-ikäisille. Poikien ja tyttöjen lahjaideat löytyvät omista kategorioistaan. Verkkokaupassamme löytyy paljon mutakin synttäri- tai joululahjaksi sopivia tuotteita. Tähän olemme poimineet vain joitakin esimerkkejä eri hintaluokissa


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Pump-setti 20 kg Gymstick

69,90 €

Speedminton® Mailasetti S600 (TARJOUS) Speedminton®

59,00 €

Peteka Featherball (SUPERTARJOUS) Schildkröt Fun Games

9,90 €

Gibbon Classic slackline X13 15 m puusuojuksilla (TARJOUS) Gibbon®

62,90 €

OW Balance 3, tekninen T-paita, pinkki (TARJOUS) One Way

29,90 €

Beurer MP42 Mani/pedikyyrisetti Beurer

58,90 €

Käsivarsikotelo (Iphone 5, Galaxy, Lumia), punainen Mobia

15,90 €

Neopreeni käsipainot (2 x 2 - 6 kg) Gymstick

22,90 €

Beurer WL32 Herätysvalo radiolla Beurer

49,90 €

OgoDisk (SUPERTARJOUS) Ogosport

19,90 €

Lahjan hankkiminen teini-ikäiselle

Kokemuksesta tiedämme, että onnistuneen lahjan keksiminen teineille ei aina ole helppoa. Rahan tai shekin antaminen voi usein olla ainakin lahjan saajan mielestä se mieluisin. Toisaalta useimmiten on kiva antaa jotain muuta, ja mielellään sen pitäisi olla jotakin jota saaja osaa arvostaa. Onnistunut joululahja tai syntymäpäivälahja voi liittyä esimerkiksi harrastukseen josta tykätään. Kaikki eivät tykkää urheiluun tai liikuntaan liittyvistä jutuista, kuitenkin liikkuminen on kaikille tärkeää, ja se on tapa pysyä terveenä. Liikunnasta kiinnostuneille valikoimaistamme löytyy loistavia lahjavinkkejä niin perinteisten kuin uusienkin urheilulajien tiimoilta. Liikunnasta vähemmän kiinnostunut, voi innostua jostakin uudesta, mitä ei ole aiemmin nähnyt. Liikunnan ei tarvitse olla kilpailua, ja jos se on hauskaa, liikunnan hyödyt tulevat siinä sivussa. Siksi olemmekin poimineet lahjavinkkeihin uusia liikuntamuotoja kuten slacklining, speedminton ja peteka joissa ei tarvitse laskea tulosta mutta pelit ovat hauskoja. Sinä tunnet kuitenkin lahjasi saajan, ja poimimamme lahjavinkit ovat vain esimerkkejä, inspiroidaksesi sinua.

Hauskat joululahjat kätevästi netistä

Joulun alus on monille kiireistä aikaa. Joskus stressi vie jopa ilon itse pyhästä. Yksi tapa lievittää joulustressiä on hankkia joululahjat netistä. Fun Raise verkkokaupassa ei tarvitse jonottaa, ja voit itse valita parhaimman ajankohdan hankinnoillesi, olipa se sitten viikonloppu tai keskellä viikkoa, aamulla, päivällä tai vaikkapa yöllä kun muu perhe jo nukkuu. Etenkin lahjojen hankkimiselle myöhäinen ilta voi olla hyvä, jos haluaa säilyttää yllätysmomentin aina jouluaattoon asti. Älä stressaa itseäsi turhaan kivijalkakauppojen ruuhkassa vaan hanki hauskat lahjat kätevästi kotimaisessa verkkokaupassa. Nopeaa ja asiantuntevaa apua tuotteissa koskevissa kysymyksissä saat Live asiakaspalvelustamme joka toimii chatin välityksellä sujuvasti. Ostoksesi voit maksaa laskulla, osamksulla, verkkopankissa tai luottokortilla. Maksuliikenne hoituu turvallisesti ja luotettavasti Klarna Checkoutin kautta. Klarna on johtava verkkokauppojen maksuoperaattori pohjoismaissa.  Tervetuloa lahjaostoksille!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo