Padel

Alfa pro padel markkinointikuva

Padel on nopeasti kasvava mailapeli. Laji on tavallaan yhdistelmä tennistä ja squashia. Täältä löydät laadukkaat padel mailat ja muut varusteet kaiken tasoisille pelaajille.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Alpha Pro Graphene Touch Padel maila HEAD

269,00 €

Alpha Motion Graphene Touch Padel maila HEAD

249,00 €

Alpha Elite Graphene Touch Padel maila HEAD

199,00 €

HEAD Zephyr GrapheneXT Padel maila HEAD

159,00 €

Bela Jr Padel maila HEAD

99,90 €

3B HEAD Padel PRO pallot HEAD

9,90 €

Core Padel Combi mailakassi HEAD

69,90 €

HEAD padel maila on markkinoiden paras valinta

Head padel maila on varma valinta. Brandi on lajin johtava välinevalmistaja maailmassa ja suuri osa lajin huippupelaajista maailmalla käyttävät nimenomaan näitä mailoja. Alpha sarjan välineet sopivat loistavasti niin kilpapelaajille kuin aktiiviharrastajille. Maailman huippujen suosiossa on Alpha Pro Graphene Touch, joka on myös lajin neroksikin nimetyn Sanyo Gutierrezin valinta.  Tämä on myös valikoimamme jäykin malli joka mahdollistaa erittäin kovat lyönnit.

Suosittu naispelaajien malli on Zephyr GraphineXT joka on miesten malleja hieman kevyempi ja painaa 345 g, eli noin 10% vähemmän kuin Alpha tuotesarjan pelivälineet. Mallistostamme löytyy myöskin oma malli junioreille, eli Bela Jr. Se on noin 3 cm lyhempi kuin aikuisten mutta gripin pituus on normaalimailaa pidempi, jotta se mahdollistaisi kahden käden lyönnit. Erikoiskomposiittirungon myötä malli on erittäin kevyt ja painaa vain 300 g. Lasten on siten huomattavasti helpompi pelata tällä mallilla.

Padel mailat ja pallot edullisesti netistä

Fun Raise verkkokaupasta ostat padel mailat, pallot ja varustekassit netistä edullisesti. Meiltä löydät kaiken tarvittavan tämän uuden, hauskan lajin harrastamiseen, olit sitten lajin ammattilainen tai uutta harrastusta aloitteleva pelaaja, tai jotakin siltä väliltä. Asiakaspalvelustamme saat halutessasi helposti ja nopeasti varustevalintoihin. Valikoimamme HEAD PRO padel pallo on myös lajin World Tourin virallinen peliväline.  Kenttien määrä on kovassa kasvussa Suomessa, ja tämä mahdollistaa myös lajin harrastamisen yhä useammalle suomalaiselle. Pelissä on hyötyä kokemuksesta muiden mailapelien kuten tenniksen, squashin tai sulkapallon pelaamisesta, mutta se ei millään tavalla ole edellytys tämän pelin oppimiselle ja siitä nauttimisesta. Padelista on kenttien lisääntyessä, hyvää vauhtia tulossa laji jota voi harrastaa ympäri vuoden. Talvisin sitä voi pelata sisähalleissa ja keväästä syksyyn ulkona.

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo