Tennis

Tennis tuoteryhmäkuva

Täältä löydät laadukkaan HEAD tuoteportfoliostamme tennismaila valikoiman. Kauppamme mailamallit ovat ensisijaisesti uusimman huipputeknologian Tour tason mailoja joita ei juurikaan ole saatavilla normaaleissa urheilukaupoissa. Mailamallistosta löytyvät sopivat vaihtoehdot niin kilpapelaajille, aktiiviharrastajille kuin aloittelijoillekin.

Kesän huipputarjouksenalöydät valikoimastamme nyt HEAD Graphene Touch Speed Adaptive mailan ja Adaptive Tuning Kit – Speed säätöpaketin yhteishintaan 259 €. Toimitukseen kuuluu myös Hawk Touch jännepaketti jonka voit asennuttaa lähimmässä mailahuollossa haluamallesi jäykkyydelle.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

HEAD Graphene Touch Speed Jr Tennismaila

109,00 €

HEAD Graphene Touch Instinct Adaptive HEAD

209,00 €

HEAD Graphene XT Radical MP Tennismaila HEAD

239,00 €

HEAD Graphene Touch Speed PWR Tennismaila HEAD

249,00 €

HEAD Graphene XT Radical Pro Tennismaila HEAD

249,00 €

HEAD Graphene Touch Speed + Adaptive Kit (TARJOUS) HEAD

259,00 €

HEAD Graphene XT Prestige MP Tennismaila HEAD

259,00 €

HEAD Graphene Speed Pro Touch Tennismaila HEAD

269,00 €

HEAD PRO Pallotuubit (3 x 4) HEAD

28,90 €

HEAD ATP Pallotuubit (3 x 4) HEAD

37,90 €

HEAD tennismailat ja tennispallot edullisesti netistä

Laadukkaat HEAD tennismailat ostat edullisesti Fun Raise verkkokaupasta. Valikoimastamme löytyy ensisijaisesti huippuluokan Tour mailoja jotka sopivat kilpapelaajille ja aktiivisille klubipelaajille. Osa mailoista on valmiiksi jännitetty, osa taas toimitetaan ilman jänteitä, jolloin voit itse valita haluamasi jänteet mailaan.

Pro mailatpainavat hieman enemmän ja mahdollistavat huippukovat lyönnit, ja nämä mallit ovat kilpapelaajien suosiossa.

MP mailat ovat hieman kevyemmät ja sopivat kilpa- ja klubipelaajille.

Speed mailatovat vielä kevyemmät ja ne sopivat erittäin hyvin niin naispelaajille, junioreille ja aloittelijoille.

Adaptive mailoja pystyy säätämään oman pelityylisi mukaan tasapainon, mailapituuden ja jännekuvion osalta. Tämä onnistuu HEAD Adaptive Kitin avulla.

Valikoimastamme löytyvät myös huippulaadukkaat HEAD tennispallot jotka myydään 3 tuubin seteissä. HEAD Pro on erittäin hyvä klubipelaajan pallo ja HEA ATP on laadukas ATP Tour tason pallo.

Tennismaila ja sopiva grippikoko

Tennismailan valinnassa on syytä valita itselle sopiva grippikoko. HEADin mailoja löytyy grippikooissa 1 – 5. Näistä 1 ja 5 on harvemmin käytettäviä ja niitä ei löydy vakiona valikoimistamme. Suosituimmat grippikoot miehille ovat 3 ja 4, ja vastaavasti naisille ja junioreille 2 ja 3.  Halutessasi saat apua sopivan mailan valintaa myös LIVE asiakaspalvelustamme joka on auki suurimman osan vuorokaudesta niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. HEAD mailat, pallot ja muut varusteet tennispeliisi hankit kätevästi Fun Raise verkkokaupasta.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo