Peliasut ja seuravaatteet

Peliasut joukkuelajeihin

TEAMWEAR peliasut tehdään modernilla sublimointitekniikalla, joka tarkoittaa käytännössä sitä että asusteiden layoutiin ja väreihin ei ole rajoitteita. TEAMWEAR peliasuja on saatavilla jalkapalloon, jääkiekkoon ja koripalloon. TEAMWEAR joukkueasut tilaat helposti meiltä.

Hinta sisältää kaikki painatukset eikä lisäkuluja synny paitaan tai housuihin painettavista logoista. Saatte peliasut juuri sen näköisiksi kuin haluatte.

Joukkuelajien minimi ensitilausmäärät vaihtelevat hieman lajikohtaisesti (10 – 20 kpl lajista riippuen). Pelipaitojen suunnittelussa saatte tarvittaessa apua meiltä. Valmiiksi suunnitelluille peliasuille ei ole määrärajoitteita. Toimitamme pyydettäessä tiedoston jossa ohjeet, ja johon voi täyttää paidoissa tarvittavat tiedot. Toimitamme tarvittaessa myös mallit sovitusta varten.

Noname seuravaatteet yksilö- ja joukkuelajeihin

Toimimme noname seuravaatteiden jälleenmyyjänä. Seuravaatteiden painatuksessa käytetään sublimaatiotekniikkaa, joten ne ovat räätälöitävissä seuran omiin väreihin ja yksilölliseen ulkonäköön. Mallistosta löytyy linjastovalikoimat eri urheilulajeille kuten maastohiihtoon, pesäpalloon pyöräilyyn, suunnistukseen, yleisurheiluun ja voimisteluun. Tutustu oman lajisi noname seuravaatemallistoihin ja ota yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

TEAMWEAR Jalkapallo peliasut

TEAMWEAR Jalkapallo peliasut
0,00 €

TEAMWEAR Koripallo peliasut

TEAMWEAR Koripallo peliasut
0,00 €

TEAMWEAR Jääkiekko peliasut

TEAMWEAR Jääkiekko peliasut
0,00 €

Precision PRO Jalkapallosukat Precision Training

Precision PRO Jalkapallosukat
9,90 €

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo