Spinningpyörät

Spinningpyörä valikoimastamme löytyvät hyvät vaihtoehdot kotikäyttöön, mutta myös kuntosalikäyttöön kehitetyt mallit. Kotiin tarkoitetut mallit on mitoitettu alle 10 tunnin viikkokäyttöön, kun taas salimallit on mitoitettu kymmenien tuntien viikkokäyttöön.

Kuntopyörä mallistomme löytyy kaupassa omasta erillisestä tuoteryhmästään.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Tunturi Competence S25 Spinningpyörä Tunturi

639,00 €

FTR Indoor Racer (TARJOUS) Gymstick

479,00 €

Spinningpyörän kombipolkimet (SPD) Gymstick

69,90 €

Pro FTR Indoor Racer Spinningpyörä (TARJOUS) Gymstick

999,00 €

Kettler Racer 1 Spinningpyörä Kettler

729,00 €

Kettler Racer 3 Spinningpyörä Kettler

938,00 €

Kettler Racer 9 Indoor Bike (TARJOUS) Kettler

2 083,00 €

Kettler Racer S Indoor Bike Kettler

2 504,00 €

Tunturi Competence S40 Spinningpyörä (TARJOUS) Tunturi

658,90 €

Tunturi Platinum Pro Sprinter Bike Tunturi

1 128,90 €

BH Fitness SB1.16 Spinningpyörä BH Fitness

590,00 €

BH Fitness SB2.6 Spinningpyörä BH Fitness

839,00 €

BH Fitness Duke 920 Spinningpyörä BH Fitness

1 990,00 €

BH Fitness Duke 923 Spinningpyörä BH Fitness

2 190,00 €

Spinningpyörä – mitkä ovat sen erityisominaisuudet?

Spinningpyörä poikkeaa tavallisista kuntopyöristä useammaltakin ominaisuudeltaan. Ajoasento on erilainen ja monipuolisempi kuin peruspyörissä. Spinningissä ajoasento vaihtelee ja se muistuttaa hyvinkin maantiepyöräilyn vaihtelevaa ajoasentoa. Ne eivät myöskään vaadi verkkovirtaa kuten suurin osa muista cardio kuntolaitteista. Vastusta säädetään useimmiten manuaalisesti vipua pyörittämällä. Monissa laitteissa ei myöskään löydy lainkaan mittaristoa, vaikka tältä osin poikkeuksiakin löytyy.  Esimerkiksi mallistostamme löytyvässä Gymstick FTR Indoor Racerissa on näyttö. Tämä pyörä on kotikäyttöön suunniteltu. Vastaavassa salikäyttöön kehitetyssä PRO mallissa ei esimerkiksi ole näyttöä.  Monessa mallissa on myös vakiona tai lisävarusteena saatavilla SPD lukkopolkimet. Polkimien liike jatkuu useimmiten spinnarilla vaikka polkeminen lopetetaan. Kaikki mallit eivät kuitenkaan toimi näin vaan valikoimamme Kettler malleissa ei esimerkiksi ole tätä ominaisuutta. Ne sopivat siksi myös hyvin spinningpyöräilyyn tottumattomille kuntoilijoille. Spinningpyörän valinnassa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota vauhtipyörän kokoon. Etenkin jos teet kovia treenejä tämä on erittäin tärkeä valintakriteeri. Liian heiveröisellä vauhtipyörällä varustettu laite ei kestä. Hinta ja vauhtipyörän koko korreloivat usein keskenään. Kovaa treenaaville suosittelemme sellaisen spinning pyörän valintaa jossa vauhtipyörä painaa 18 – 20 kg.

Laadukkaat spinningpyörät edullisesti netistä

Meiltä löydät laadukkaat spinningpyörät hinta/laatusuhteeltaan erittäin edulliseen hintaan netistä. Laitteiden valinnassa valikoimaamme olemme jättäneet pois sellaiset merkit ja mallit joiden suorituskyky ja laatu eivät täytä edellyttämiämme laatuvaatimuksia. Jos tuotekortilla ei löydy kaikkia tietoja joita tarvitset, tai haluat apua sinulle parhaiten sopivan mallin löytämisessä, niin hyödynnä Live asiakaspalvelua. Täältä saat nopeasti apua kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Itse laitteiden laadun lisäksi kiinnitämme myös huomiota varaosien saatavuuteen. Toimituksemme ovat nopeita ja kaikki valikoimamme mallit toimitetaan perille toimitusosoitteeseen maan tasolle, kotiin tai kuntosalille. Rahti sisältyy valmiiksi tuotteiden hintaan joten näin tiedät heti ostoksesi kokonaiskustannuksen. Jos olet kiinnostunut kauppamme muista tuotteista, sinun on hyvä tietää, että kaikki yli 50 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Mallistomme laitteiden asennusohjeet ovat hyvin selkeät joten ostopäätöstä tehdessä ei kannata pelätä asennusta, se onnistuu kaikilta.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo