Salibandymaalivahdin varusteet

Tästä tuoteryhmästä löydät laadukkaat salibandy maalivahdin varusteet. Edustamamme päätuotemerkin EXELin tuotteet ovat erittäin laadukkaita, ja nämä varusteet ovat kiistatta markkinoiden parhaimmistoa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

EXEL SOLID S100 salibandy maalivahdin housut EXEL

189,00 €

EXEL SOLID S60 salibandy maalivahdin housut EXEL

79,90 €

EXEL SOLID S100 salibandy maalivahdin paita EXEL

79,90 €

EXEL SOLID S60 salibandy maalivahdin paita EXEL

59,90 €

EXEL SOLID S100 suojapaita EXEL

99,90 €

EXEL SOLID S100 suojahousut EXEL

69,90 €

EXEL SOLID S100 Goalie Gloves Long EXEL

39,90 €

EXEL SOLID S100 Goalie Gloves Short EXEL

49,90 €

EXEL SOLID S100 Sr polvisuojat EXEL

89,90 €

EXEL SOLID S60 Jr polvisuojat EXEL

49,90 €

EXEL SOLID S100 kyynärsuojat EXEL

29,90 €

EXEL SOLID S100 salibandymaalivahdin kypärä EXEL

129,00 €

EXEL SOLID S80 Sr/Jr salibandymaalivahdin kypärä Sr/Jr EXEL

89,90 €

EXEL SOLID S60 Jr salibandymaalivahdin kypärä EXEL

59,90 €

Salibandy maalivahdin varusteet edullisesti netistä

Huippulaadukkaat salibandy maalivahdin varusteet löydät edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Täältä löydät markkinoiden parhaat maalivahdin housut, paidat, maskit ja hanskat. Varusteiden hinta ei ole välttämättä edullisen, mutta tuotteiden hinta/laatusuhde on mitä mainioin. Hyviin suojavarusteisiin kannattaa panostaa, oli laji mikä tahansa. Salibandy maalivahdin kannalta, varusteiden suojaavuuden lisäksi, ehkä tärkein ominaisuus varusteille on, että ne eivät heikennä liikkuvuutta. Hyvien refleksien rinnalla tärkein maalivahdin ominaisuus on liikkuvuus. Tässä suhteessa varusteiden rooli nousee tärkeäksi. Huonoilla varusteilla hyväkin maalivahti antaa verkon heilua liian useasti. Liian kankea maalivahdin paita voi hidastaa käsitorjuntoja. Ehkä vieläkin kriittisempää ovat maalivahdin housut. Niiltä edellytetään peittävyyttä sekä oikeita materiaalivalintoja nopeutta ja ketteryyttä vaativien jalkatorjuntojen mahdollistamiseksi.

SOLID salibandy maalivahdin maskit ja muut suojukset esittelyssä

EXEL SOLID on salibandy maalivahdeille kehitetty varustemallisto. Valikoimasta löytyvät S60, S80 ja S100 tuotesarjat, eli saatavilla ovat sopivan tasoiset maskit, housut ja muut varusteet kaikille veskareille. S60 on suunnattu juniorimaalivahdeille ja harrastepelaajille. S80 sarja on suunnattu lajin aktiiviharrastajille. Lippulaiva S100 sarja on suunnattu kaikille jotka vaativat parasta, ja näitä varusteita käytetään myös liiga- ja maajoukkuetasolla. EXEL SOLID 100 sarja on pärjännyt loistavasti myös kaikissa testeissä. Kun vaadit parasta. valitse S100 tuotteet. Tämä on varma valinta, oli kyseessä sitten maalivahdin maski, housut, polvisuojat tai käsineet.  S100 maalivahdin kypärä on mielestämme kiistatta markkinoiden paras, vaikka kyseessä onkin osittain makuasia Meiltä ostat nämä tuotteet kätevästi ja edullisesti. Toimitukset lähtevät suoraan valmistajan keskusvarastolta, ja näin yleensä kaikista malleista on saatavilla kaikki koot. Jos kaipaat lisätietoa eri mallivaihtoehdoista, voit hyödyntää Live asiakaspalveluamme joka toimii chatin välityksellä, tai soittaa meille. Fun Raise verkkokaupasta saat aina asiantuntevaa apua väline- ja varustevalintoihisi.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo