Fitbit aktiivisuusrannekkeet y.m.

Fitbit aktiivisuusrannekkeet y.m.

Aktiivisuusrannekevalmistaja Fitbit

Fitbit on vuonna 2007 perustettu yritys, joka on erikoistunut valmistamaan erilaisia aktiivisuusrannekkeita, sykemittareita, vaakoja ja muita tarvikkeita, millä voit tehdä harjoittelusta entistä tehokkaampaa ja tarkkailla elimistösi toimintaa, sykettä ja kaloreiden kulutusta helposti ympäri vuorokauden. Nämä laitteet ovat lukuisista ominaisuuksistaan huolimatta myös erittäin pieniä, minkä ansiosta ne kulkevat mukanasi paikkaan kuin paikaan. Panosta liikkumiseen ja tee siitä samalla myös hauskempaa. Fun Raise verkkokaupasta tilaat sopivat välineet lähes jokaiseen lajiin ja harrastukseen. Lisäksi verkkosivuillamme sinua palvelee ystävällinen live-asiakaspalvelu, mistä saat vastaukset tuotteita koskeviin kysymyksiisi. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tee tilaus jo tänään.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Fitbit Charge 2 musta iso fitbit

159,00 €

Fitbit Charge 2 musta pieni fitbit

159,00 €

Fitbit Charge 2 sininen iso fitbit

159,00 €

Fitbit Charge 2 sininen pieni fitbit

159,00 €

Fitbit Surge, musta fitbit

248,90 €

Fitbit Surge, sininen fitbit

248,90 €

Fitbit Charge, viininpun. fitbit

129,00 €

Fitbit Flex Aktiviteettiranneke musta fitbit

99,00 €

Fitbit Flex Aktiviteettiranneke pinkki fitbit

99,00 €

Fitbit Flex Aktiviteettiranneke sininen fitbit

99,00 €

Fitbit Flex Aktiviteettiranneke lime fitbit

99,00 €

Fitbit Flex Aktiviteettiranneke violetti fitbit

99,00 €

Fitbit One, musta fitbit

99,90 €

Fitbit Zip, vihreä fitbit

69,90 €

Fitbit Zip, punainen fitbit

69,90 €

Fitbit Zip, valkoinen fitbit

69,90 €

Fitbit Aria Wi-Fi diagnostiikkavaaka, valk. fitbit

149,90 €

Fitbit Surge latauskaapeli fitbit

39,90 €

Fitbit Charge HR latauskaapeli fitbit

39,90 €

Fitbit Charge latauskaapeli fitbit

39,90 €

Fitbit Flex - Fitbit aktiivisuusranneke

Fitbit aktiivisuusranneke, eli Fitbit Flex on hauska tapa tarkkailla kaloreiden kulutusta ja elimistöntoimintaa sekä tehdä liikkumisesta aidosti hauskempaa. Sen avulla seuraat askeleitasi, lasket kuluttamasi kalorit, mittaat etäisyyksiä ja se näyttää sinulle selkeästi kuinka hyvin olet saavuttanut päivittäiset tavoitteesi. Öisin laite seuraa unirytmiäsi ja voit säätää sen herättämään sinut hienovaraisesti aamulla ennen töihin lähtöä. Kaiken lisäksi laite kerää tilastoja kaikesta mahdollisesta, mitkä voit myös näppärästi tarkistaa esimerkiksi älypuhelimella tai tietokoneella. Fitbit aktiivisuusranneke on täydellinen kumppani kaikille terveellisistä elämäntavoista ja liikunnasta kiinnostuneille. Fitbit Flex kulkee mukanasi kestävän rakenteen ansiosta joka paikkaan.

Fitbit Zip puolestaan on yksinkertaisempi versio Flex aktiivisuusrannekkeesta ja sen avulla mittaat esimerkiksi kulutetut kalorit ja tallennat kaiken oleellisen datan kätevästi suoraan verkkoon. Hyödyntämällä online-ominaisuutta voit samalla asettaa helposti tavoitteita esimerkiksi laihdutusprojektiasi varten. Halutessasi näillä laitteilla voit ottaa myös leikkimielisen kilpailun esimerkiksi ystäviäsi vastaan ja verrata miten olet pärjännyt heihin nähden.

Urheiluvälineet edullisemmin netistä

Fun Raise verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman urheiluvarusteita ja lisäravinteita edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Fun Raise yrityksenä haluaa tukea erityisesti lasten ja nuorten elämäntapoja ja tarjota laadukkaita urheilutarvikkeita pienempään hintaan. Tämän takia verkkokaupassamme saat tuotteille myös hintalupauksemme. Hintalupaus tarkoittaa, että hyvitämme hintaerotuksen, mikäli satut löytämään saman tuotteen muualta pienemmällä hinnalla. Tutustu suureen valikoimaamme siis jo tänään ja tee liikkumisesta tehokkaampaa ja hauskempaa laadukkailla välineillä!

Kaupan suosituimmat tuotemerkit

verkkokaupan maksutavat logo
fun raise hintalupaus logo