Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet

Garmin sykemittarit, aktiivisuusrannekkeet

Verkkokauppamme Garmin valikoimasta löydät täältä Forerunner sykemittarit, laadukkaat vivofit ja vivosmart aktiivisuusrannekkeet eri väreissä, sekä Fenix 3 urheilukellot. Täältä löydät myös Garminin golfaajille suunnatut Approach® tuotteet.  Jos haluat asiantuntevaa apua laitevalintaan, et löydä haluamaasi mallia tai tarvitset lisävarusteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  Garminin laitteista löydät asiantuntevia käyttäjäkokemuksia käyttötestejä DC Rainmakerilta.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Garmin Forerunner 945 Garmin

639,00 €

Garmin Forerunner® 935 Garmin

513,00 €

Garmin Forerunner® 645 Music Garmin

469,00 €

Garmin Fenix 5 GPS-urheilukello Garmin

579,00 €

Garmin fenix 5X Plus Sapphire Garmin

809,00 €

Garmin fenix 5 Plus Garmin

674,00 €

Garmin Fenix 5S Plus Garmin

674,00 €

Garmn Instinct™ Garmin

299,00 €

Garmin vívoactive® 3 GPS-älykello Garmin

329,00 €

Garmin Forerunner 735 XT multisport kello Garmin

404,90 €

Garmin Forerunner® 630 juoksukello Garmin

399,00 €

Garmin tactix® Bravo Garmin

599,00 €

Garmin vívomove™ Garmin

169,00 €

Garmin vívoactive® HR Garmin

269,00 €

Garmin vivoactive™ GPS-älykello, musta Garmin

249,00 €

Garmin vivoactive™ GPS-älykello, valkoinen Garmin

249,00 €

Garmin Forerunner® 25 Juoksukello Garmin

185,00 €

vívofit® 3 aktiivisuusranneke Garmin

139,00 €

Garmin vivosmart HR aktiivisuusranneke Garmin

159,00 €

Garmin vivosmart™ Garmin

189,00 €

Garmin vivofit™ sykevyöllä Garmin

169,00 €

Garmin vivofit™ musta Garmin

99,90 €

Garmin vivofit™ sininen Garmin

99,90 €

Garmin vivofit™ purppura Garmin

99,90 €

Garmin sykevyö Garmin

69,90 €

Garmin HRM-Run sykevyö Garmin

95,00 €

Garmin HRM Tri™ Sykevyö Garmin

115,00 €

Garmin sykemittarit ja aktiivisuusrannekkeet

Garmin sykemittari tai Fenix 3 urheilukello netistä edullisesti

Garmin gps sykemittari on kätevä ostaa netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kauppamme laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiin sopivan mallin edulliseen hintaan. Sykemittarin valintaan vaikuttavia tekijäitä ovat muun muassa se, haluatko yleisesti liikuntaan sopivan mallin vai oletko erikoistunut johonkin tiettyyn lajiin, kuten juoksuun, pyöräilyyn tai triathloniin. Muita valintakriteerejä voivat olla esimerkiksi se, haluatko sykevyöllisen vai sykevyöttömän mallin. Lisäksi valintaan voi vaikuttaa myös se, haluatko kantaa laitetta jatkuvasti vai käytätkö sitä ainoastaan urheillessasi. Jos tiedät omat tarpeesi, kattavasta valikoimasta löytyy oikea malli sinulle. Garmin sykemittarit ja rannetietokoneet ovat erittäin laadukkaista, ja ohjelmistopäivitysten myötä hankkimasi sykemittari pysyy ajan tasalla, jatkuvasti tehtävän kehitystyön ja Garmin Connect yhteisöpalvelun kehityksen myötä.  Malleja löytyy perustoiminnot kattavista laitteista jotka mittaavat sykkeen, harjoitustason ja kaloritason, aina toimintojensa osalta todella kehittyneisiin urheilukelloihin kuten esimerkiksi Fenix 3 tai Fenix 3 HR mallit. Live asiakaspalvelumme toimii chatin välityksellä, ja täältä saat halutessasi asiantuntevaa apua sinun tarpeisiisi sopivan mallin löytämiseen. Oli lajisi ja harrastustasosi mikä tahansa, löydämme varmasti laadukkaan vaihtoehdon sinulle.

vivofit® ja vivosmart™ aktiivisuusrannekkeet

vivofit® on laadukas vedenkestävä aktiivisuusranneke joka mittaa askeleesi, kalorisi käytön ja kulkemasi matkan ja ajan. Se mittaa myös unen laatuasi. Oman aktiivisuusrannekkeesi värin voit valita makusi mukaan. Laite toimii samalla myös kellonasi. vivosmart™ on uuden sukupolven aktiviteettiranneke jonka voi tilata sykemittarilla tai ilman. Perinteisten toimintojen lisäksi sen värinähälytys ilmoittaa sinulle puheluista, tekstiviesteistä ja sähköposteista. vivosmart™ on myös varustettu kosketusnäytöllä. Näillä laitteilla seuraat kätevästi liikuntasi määrää ja hyvinvointiasi niin rannekkeestasi käsin kuin netissä Garmin Connect yhteisöpalvelussa. Täällä voit myös seurata ystäviesi aktiivisuutta, ja voitte haastaa toisenne liikkumaan enemmän.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo