Hierontapallot & rullat

Täältä löydät laadukkaan valikoiman hierontapalloja ja rullia lihasten hoitoon. Venyttelyn avulla lihaskudoksen huolto pituussuunnassa onnistuu hyvin, mutta lihaskalvojen jouston ylläpitäminen ilman apuvälineitä on haastavampaa.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Trigger putkirulla Gymstick

Trigger putkirulla
19,90 €

Breeze putkirulla + Trigger pallo (TARJOUS -31%) Gymstick

Breeze putkirulla + Trigger pallo (TARJOUS -31%)
24,90 €

Pilatespallo Gymstick

Pilatespallo
12,90 €

Gymstick Myofascia Narupallo Gymstick

Gymstick Myofascia Narupallo
17,90 €

Myofascia Hierontapallo 12 cm Gymstick

Myofascia Hierontapallo 12 cm
14,90 €

SKLZ Cold Roller Ball hierontapallo SKLZ

SKLZ Cold Roller Ball hierontapallo
34,90 €

SKLZ AccuBall hierontapallo SKLZ

SKLZ AccuBall hierontapallo
22,90 €

Gymstick Pullorulla Gymstick

Gymstick Pullorulla
24,90 €

Core Roller pilatesrulla 45 | 90 cm Gymstick

Core Roller pilatesrulla 45 | 90 cm
24,90 €

SKLZ® Trainer Roller Sport Performance SKLZ

SKLZ® Trainer Roller Sport Performance
49,90 €

SKLZ AccuRoller säädettävä hierontarulla SKLZ

SKLZ AccuRoller säädettävä hierontarulla
32,90 €

Tratac Fascia Värinäpallo Gymstick

Tratac Fascia Värinäpallo
99,90 €

Tratac Värinäpallo Gymstick

Tratac Värinäpallo
149,00 €

Tratac Active Värinärulla Gymstick

Tratac Active Värinärulla
169,00 €

Hierontapallo avuksi lihaskalvojen tehokkaaseen käsittelyyn

Hierontapallo on oiva apuväline etenkin pienten lihasten jännitystilojen laukaisemiseen. Kehon kaikkia lihaksia ympäröivät lihaskalvot saattavat aiheuttaa jännitystä lihaksistoon, ja näitä jännitystiloja voi laukaista hieromalla pallonmuotoisella välineellä. Yhdistämällä tämä normaaliin venyttelyyn jolla lihassoluja venytellään niiden pituussuuntaan, kehosi lihaksisto pysyy kunnossa.  Myös esimerkiksi jalkapohjan kireyttä on helppo käsitellä hierontapallon avulla. Jalkapohjan lihaskalvojen kireys voi usein aiheuttaa ongelmia juoksu- tai kävelyaskelluksessa, josta voi aiheutua joustamatonta askellusta. Tämä taas voi hoitamattomana aiheuttaa rasitusta polvinivelille koska jalkapohja ei toimi riittävän vaimentavasti jäykkyytensä takia. Usein ongelmat korjataan paikkaamalla seurasta eikä niiden syytä. Mikäli perimmäinen syy epätasapainoiseen tai vaimentamattomaan askellukseen on jalkapohjien kireys, jalkapohjien käsittely hierontapallolla on parempi ratkaisu kuin erityisen vaimennuksen omaavien kenkien hankkiminen.

Hierontarulla toimii isoille lihaksille hierontavälineenä

Hierontarulla on hyvä hierontaväline kehon suurten lihasten, kuten selkä-, hauis- ja ojentajalihasten, sekä reisien ja pohkeiden lihaskalvojen käsittelyyn. Rullan käyttö kannattaa yhdistää lihasten pitkittäissuuntaiseen venyttelyyn. Rullien käyttö on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Tämä on kaikin puolin hyvä asia. Täysipainoiseen kehon lihasten huoltoon rulla yksin apuvälineenä ei välttämättä riitä, koska pienempiä lihaksia niillä on hyvin vaikea käsitellä tehokkaasti. Tämän aukon täyttääkin hierontapallo. Lihaskalvojen venyttelyyn ja hoitoon soveltuvia laadukkaita palloja ja rullia löydät meiltä suoraan netistä edulliseen hintaan. Kun teet ostoksia  meillä Fun Raise verkkokaupassa, on hyvä muistaa, että kaikki yli 50 € ostokset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja. Pienemmissä alle 50 € ostoksissa, toimituskulu on 4.90. Tuotteiden valinnassa saat tarvittaessa asiantuntevaa apua LIVE asiakaspalvelustamme, joka toimii kätevästi chatin kautta. Asiakaspalveluikkuna avautuu painamalla tekstilaatikkoa näytön oikeassa reunassa, joka näkyy aina kun asiakaspalvelijamme on paikalla.

 

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo