Ilmankostuttimet ja -puhdistimet

Ilmankostuttimet ja -puhdistimet

Laadukkaalla Beurer ilmankostuttimella varmistat terveellisen kosteutetun sisäilman huoneissasi. Kun valitset ilmankostutinta, olennaista on tietää huoneen kuutiotilavuus, jotta löydät sopivan laitteen juuri oikealla käyttöolosuhteisiin sopivalla mitoituksella. Nämä laitteet ovat erittäin laadukkaita ja niissä on pitkä takuuaika. Yhtiö on terveys- ja hyvinvointituotteisiin erikoistunut saksalainen yritys. Jos tarvitset apua kostuttimen valintaan, käytä hyväksi Live asiakaspalveluamme joka toimii chatin välityksellä.


Tuotemerkki
Oletusjärjestys

Beurer LB37 Ilmankostutin (UUTUUS) Beurer

79,00 €

Beurer LB44 Ilmankostutin Beurer

89,00 €

Beurer LB55 Ilmankostutin Beurer

119,00 €

Beurer LB88 höyrystävä ultraääni ilmankostutin Beurer

109,00 €

Beurer LW220 2in1 Ilmankostutin ja -puhdistin, valkoinen Beurer

229,00 €

Beurer LR200 Ilmanpuhdistin Beurer

159,00 €

Beurer LR300 Ilmanpuhdistin Beurer

279,00 €

Beurer LR330 2in1 Ilmankostutin ja -puhdistin Beurer

329,00 €

Beurer LA50 Aromidiffuusori Beurer

69,90 €

Beurer HM16 Kosteus- ja lämpötilamittari Beurer

19,90 €

Beurer HM55 Lämpö- ja kosteusmittari, bluetooth Beurer

69,90 €

Beurer LB88/LB55/LB50 Kalkinpoistotyynyt Beurer

9,90 €

Beurer ilmankostutin edullisesti netistä

Beurer ilmankostutin on laadukas ja toimintavarma valinta. Laitteen ostat helposti ja edullisesti netistä Fun Raise verkkokaupasta. Kun valitset ilmankostutinta, kannattaa valinnassa huoneen kokonaistilavuus jotta ilmankosteuden optimointi onnistuu. Hyvinvointi- ja terveystuotteiden lisäksi Fun Raise tarjoa myös laajan valikoiman urheilu- ja liikuntavarusteita. Nettikaupassamme laadukkaiden tuotteiden hinta on aina edullinen, etkä maksa liikaa. Tämän takeena annamme ostoksillesi 14 päivän hintalupauksen, josta löydät yksityiskohtaisempaa tietoa maksuehdoistamme, jotka löytyvät Ohjeet välilehdeltä. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja kaikissa yli 50 € tilauksissa, kuljetus on aina ilmainen. Mikäli ostoksesi alittavat 50 € kuljetuksesta perittävä kulu on kiinteä 4.90 koko manner-Suomessa riippumatta siitä missä asut.  Tilauksesi voit maksaa oman valintasi mukaan joko laskulla, luottokortin avulla tai verkkopankissa. Jos maksat laskulla, saat tilaamasi tuotteet kotiin ennen kuin maksat laskun. Myös ostosten maksaminen kuukausierissä 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukaudelle jaoteltuna on mahdollista. Kaikki maksut kulkevat turvallisesti ja luotettavasti Klarna Checkoutin kautta. Klarna on pohjoismaiden suurin verkkokauppojen maksuliikenteen välittäjä. Jos sinulla on kaupan tuotteisiin liittyviä tai muita kysymyksiä, suosittelemme hyödyntämää chatin välityksellä toimivaa asiakaspalveluamme netissä, mistä saat asiantuntevaa apua välittömästi. Voit tietenkin myös ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostitse. Tervetuloa ostoksille taatusti kotimaiseen liikunta-, terveys- ja hyvinvointituotteiden kauppaan!

Ilmankostutin allergiaoireita lieventämään

Ilmankostuttimella allergiaoireita voi useasti lievittää. Huoneen ilman suhteellinen kosteus tuli pitää alle 45 % jotta riskiä homeen syntymiselle ja pölypunkkien lisääntymiselle. Höyrystävä ilmankostutin on tehokas ja samalla helppokäyttöinen, ja se toimii loistavasti kotioloissa. Markkinoilla löytyy myös pisarointitekniikalla toimivia laitteita, mutta kauppamme valikoima keskittyy höyrystäviin malleihin.

Ilmanpuhdistin auttaa pölyallergiaan

Sisäilmassa on usein erilaisia pieniä hiukkasia pölyä, siitepölyä, eläinkarvoja, hajuja sekä erilaisia bakteereja. Nämä hiukkaset voivat aiheuttaa oireilua etenkin allergikoilla. Ilmanpuhdistin soveltuu mainiosti näiden partikkeleiden poistamiseen huoneilmasta. Beurerin valikoimasta löytyvät ilmanpuhdistimet ovat erittäin laadukkaita.

Kaupan suosituimmat tuotemerkit


fun raise hintalupaus logo